MIKAELIN SYKSYSTÄ ODOTETAAN KORKEATASOISTA – LUVASSA ON JOKAISELLE JOTAKIN

Mikkelin Mikaelin Oy teki päättyneellä tilikaudella -3 566 euroa tappiollisen tuloksen. Mikaelin liikevaihto laski koronapandemiasta johtuvien kokoontumisrajoitusten vuoksi lähes 50% ollen 165 052 euroa. Maaliskuussa poikkeusaika tyhjensi koko kevään tapahtumakalenterin, ja myös syyskausi oli huomattavasti normaalia hiljaisempi.

– Koronavuoden tulos oli torjuntavoitto, toteaa hallituksen puheenjohtaja Heikki Nykänen. Mikaelin alkuvuosi lähti käyntiin hyvin, ja myös syksyllä onnistuimme toteuttamaan joitakin suunniteltuja konsertteja. Kokousmyyntikin pysyi koronatilanteen huomioon ottaen kohtalaisen hyvällä tasolla. Valtiokonttorin kustannustuet auttoivat pahimman yli, ja uskoa tulevaisuuteen luovat onnistumiset myynnissä sekä toiminnassa tehdyt uudelleenjärjestelyt, summaa Nykänen.   

Vuosi sitten Mikaeli aloitti uudenlaisen ohjelmistoyhteistyön Hyvinkääsalin kanssa. Lisäresurssiksi ohjelmistojen kehittämiseen rekrytoitiin Hyvinkääsalia luotsaava Juha Heikkilä. Konserttitalojen kumppanuus ja lisääntynyt yhteistyö paransi Mikaelin tilannetta, mikä tulee näkymään myös jatkossa ohjelmiston monipuolistumisena.

– Odotukset loppuvuoden suhteen ovat korkealla. Ohjelmistosta on tulossa monipuolinen ja korkealuokkainen, pitäen sisällään perinteisempiä konsertteja, standuppia, suomirokkia ja lastenohjelmaa, kertoo Mikaelin toimitusjohtaja Antti Kalliomaa. Vahvistettuja ja jo myynnissä olevia tapahtumia ovat esimerkiksi Suvi Teräsniskan, Anna Eriksonin, Laura Voutilaisen ja Jari Sillanpään konsertit, Jarkko Tammisen standup-kiertue, lasten suosikit Hevisaurus sekä Benny Törnroos & Muumit. Ohjelmiston rokimpaa genreä edustavat Sonata Arctica sekä Sir Elwoodin Hiljaiset Värit, kun taas jouluun päästään rauhoittumaan lauluyhtye Rajattomien joulukonsertin myötä.  Jokaiselle on siis luvassa jotakin, Kalliomaa iloitsee. Lisäksi kalenterissa on jo sellaisten nimekkäiden esiintyjien konsertteja, joiden kiertueita ei vielä ole virallisesti julkistettu.

Maanantaina 29.3. kokoontunut Mikkelin Mikaeli oy:n yhtiökokous vahvisti yhtiön tilinpäätöksen ja myönsi hallitukselle ja toimitusjohtajille vastuuvapauden. Mikkelin Mikaeli Oy:n hallituksen jäseninä jatkavat Heikki Nykänen, Ismo Rahikainen, Kati Häkkinen, Hannu Savisalo, Jari Hokkanen ja Ritva Ohmeroluoma.

Mikkelin Mikaeli Oy:n omistavat tasaosuuksin Mikkelin kaupunki, Mikkelin Musiikkijuhlien kannatusyhdistys ry. ja SCI–Finance Oy.

Lisätietoja:

Antti Kalliomaa, toimitusjohtaja
040 5477 157 tai antti.kalliomaa@mikaeli.fi

X