Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
pe 14.10.2022
klo 19:00
Osta lippu Tilaa väliaikatarjoilu

Mikkelin Mikaelin 11.2.2022 -konsertti siirtyy, uusi päivä 14.10.2022. Ostetut liput käyvät uuteen päivään sellaisenaan tai ne voi palauttaa 17.2.2022 mennessä osoitteessa web.lippu.fi/palautus.

ARTTU WISKARI SUOMEN MUOTOISELLE KIERTUEELLE

Lukuisista jättihiteistään tunnettu Arttu Wiskari pääsee viimein kiertueelle vuosi sitten julkaistun Suomen muotoisen pilven alla -albumin tiimoilta.  Tuleva Suomen muotoinen kiertue käynnistyy Järvenpäästä tiistaina helmikuun ensimmäinen päivä ja päättyy Espooseen sunnuntaina 6. maaliskuuta. Kiertue vierailee yhteensä kahdessakymmenessä kaupungissa. Konserttien lipunmyynti on alkanut tänään.

Suomen muotoinen kiertue on aiemmin tekemättä jäänyt kymmenvuotisjuhlakiertueeni. En ole koskaan tehnyt konserttisalirundia, joten siitä tulee spesiaali. Tulemme näkemään kiertueen eteen todella paljon vaivaa. En malta odottaa, Arttu sanoo.

Arttu Wiskari on tänä syksynä mukana supersuositussa Vain elämää -ohjelmassa, ja hänen päiväänsä vietetään tänään 1. lokakuuta. Syksyn mittaan luvassa on ohjelman myötä siis lukuisia uusia tulkintoja Arttu Wiskarin kappaleista.

Liput 37,50€

Konsertin kesto n. 2 tuntia, sisältäen väliajan.

Järj. Warner Music Live

 

Tilaa uutiskirje
X