Tilat eri tapahtumiin

Mikaelista löydät tapahtumatilat ja -tunnelmat, jotka vievät yleisösi arjen yläpuolelle tapahtumasi tyylilajista ja luonteesta riippumatta.

Tiloissamme onnistuvat niin kokoukset, lehdistötilaisuudet, konsertit, seminaarit kuin perhejuhlat.

Mikaelin avarista aulatiloista avautuvat upeat näkymät viereiselle Pankalammelle. Aulatilojen tunnelma vaihtuu vuodenaikojen mukaan, ja valoisassa aulassa onnistuu näyttävienkin taideteosten näytteillepano. Aula- ja lämpiötilat soveltuvat loistavasti myös näytteilleasettajakäyttöön.

Tutustu tiloihimme ja pyydä tarjous.

Tilavaraukset

Juha Heikkilä
Toimitusjohtaja
Ohjelmisto, konsertit ja keikat sekä tilavaraukset
Puh. 040 163 5583
juha.heikkila(at)mikaeli.fi

Elina Koponen
Myynti- ja tapahtumakoordinaattori
Kokousmyynti, tarjouspyynnöt ja tilavaraukset
Puh. 040 198 4109
elina.koponen(at)mikaeli.fi

Pyydä tarjous

Martti Talvela -sali

Sali mukautuu tilaisuuden luonteen, valaistuksen ja äänimaailman mukaan monipuoliseksi esiintymispaikaksi.

Kamarimusiikkisali

Kamarimusiikkisali sopii kokonsa puolesta erinomaisesti esimerkiksi pienempien kokousten ja seminaarien, sekä kamarikonserttien pitopaikaksi.

Kokoustila

Mikaelin kokoustila muuntautuu monenlaiseen käyttöön, esimerkiksi vastaanottotilaksi, näyttelytilaksi tai kokouksiin. Enimmillään tilaan mahtuu 70 ihmistä.

Sisääntuloaula

Sisääntuloaulaan sijoittuvat naulakko, asiakaswc:t, lipunmyynti ja toimisto.

Päälämpiö 2.krs.

Tilaan on järjestettävissä muun muassa piano, puhujakoroke ja lava, jotka sijoitetaan asiakkaan tarpeen mukaan. Musiikkiesitysten äänentoisto rakennetaan tarpeen mukaan.

Lämpiö 3. krs

Lämpiöön voidaan sijoittaa tarvittaessa istumapaikkoja, usein iltatilaisuuksissa orkesteri soittaa parvelta. Parvella on tilaa 135 m2, ja se voi toimia myös näyttelytilana.

Harjoitushuoneet

Mikaelissa on kaksi harjoitushuonetta, joiden maksimihenkilömäärä on 20. Huoneet sopivat hyvin esimerkiksi työpajojen järjestämiseen tai nimensä mukaisesti harjoituskäyttöön.

Tilaa uutiskirje
X