Tilat eri tapahtumiin

Mikaelista löydät tapahtumatilat ja tunnelmat, jotka vievät yleisösi arjen yläpuolelle tapahtumasi tyylilajista ja luonteesta riippumatta.

Tiloissamme onnistuvat niin kokoukset, lehdistötilaisuudet, konsertit, seminaarit kuin kesäjuhlatkin. Tapahtumatilat, juhlatilat ja juhlapaikat Mikaelissa tarjoaa parhaat puitteet.

Tutustu tiloihimme ja pyydä tarjous.

Tilavaraukset

Juha Heikkilä
Tuotantopäällikkö
Ohjelmisto, konsertit ja keikat sekä tilavaraukset
Puh. 040 163 5583
juha.heikkila(at)mikaeli.fi

Taru Kauppinen
Myynti- ja markkinointiassistentti
Kokousmyynti, tarjouspyynnöt ja tilavaraukset
Puh. 0400 708 735
taru.kauppinen(at)mikaeli.fi

Pyydä tarjous

Martti Talvela -sali

Sali mukautuu tilaisuuden luonteen, valaistuksen ja äänimaailman mukaan monipuoliseksi esiintymispaikaksi.

Kamarimusiikkisali

Kamarimusiikkisali sopii kokonsa puolesta erinomaisesti esimerkiksi pienempien kokousten ja seminaarien, sekä kamarikonserttien pitopaikaksi.

Kuva Mikaelin kokoustilasta

Kokoustila

Mikaelin kokoustila muuntautuu monenlaiseen käyttöön, esimerkiksi vastaanottotilaksi, näyttelytilaksi tai kokouksiin. Enimmillään tilaan mahtuu 70 ihmistä.

Sisääntuloaula

Sisääntuloaulaan sijoittuvat naulakko, asiakaswc:t, lipunmyynti ja toimisto.

Mikaelin päälämpiö

Päälämpiö 2.krs.

Tilaan on järjestettävissä muun muassa piano, puhujakoroke ja lava, jotka sijoitetaan asiakkaan tarpeen mukaan. Musiikkiesitysten äänentoisto rakennetaan tarpeen mukaan.

Lämpiö 3. krs

Lämpiöön voidaan sijoittaa tarvittaessa istumapaikkoja, usein iltatilaisuuksissa orkesteri soittaa parvelta. Parvella on tilaa 135 m2, ja se voi toimia myös näyttelytilana.

Harjoitushuoneet

Mikaelissa on kaksi harjoitushuonetta, joiden maksimihenkilömäärä on 20. Huoneet sopivat hyvin esimerkiksi työpajojen järjestämiseen tai nimensä mukaisesti harjoituskäyttöön.

X