Konsertti- ja kongressitalo Mikaeli on mukana Suomessa kesäkuusta 2018 käytössä olleessa EU:n Vammaiskortin tukijoukoissa! Haluamme palvella parhaalla mahdollisella tavalla erityistä tukea tarvitsevia asiakkaitamme. Lue lisää palveluistamme:

Kaikkiin Mikaelin kokous- ja yleisötiloihin on esteetön pääsy.

Talossa on automaattisesti avautuvat ulko-ovet. Pääaulassa on hissi, jolla pääsee talon kaikkiin kerroksiin. Sekä suuremmassa Martti Talvela –salissa että pienemmässä Kamarimusiikkisali katsomo on nouseva. Muissa kokoustiloissa on tasalattiat.

Martti Talvela -salissa pyörätuolia käyttäville on varattu tilaa permannon vasemmalta puolelta riviltä 15 (paikat 376, 377) sekä oikean sivuparven etuosasta (paikat 530, 531). Pyörätuolia käyttävän avustajalle on varattu permannolla paikat riviltä 16 (paikat 404, 405) ja sivuparvella paikat 532, 533. Pyörätuolia käyttävän avustaja ei tarvitse omaa lippua, lippuun tulostuu teksti pyörätuoli + saattaja.

Muille avustajaa tarvitseville varaamme tarvittaessa paikat sähköpostitse tai puhelimitse. Avustaja maksaa lipustaan Lippupisteen palvelupalkkion 1,50€.

Mikaelin esteettömät WC-tilat sijaitsevat talon ensimmäisessä kerroksessa. Naisille ja miehille on erilliset WC-tilat.

Esteetön pysäköinti

Mikaelin parkkipaikalta on varattu liikuntaesteisten pysäköintiä varten erilliset pysäköintipaikat, jotka on merkitty invaliditunnuksin. Kyseiset parkkiruudut sijaitsevat ulko-ovien välittömässä läheisyydessä. Taksilla on mahdollista saapua ja lähteä ulko-ovien edustalta.

Tilaa uutiskirje
X