Konsertti- ja kongressitalo Mikaeli on mukana Suomessa kesäkuusta 2018 käytössä olleessa EU:n Vammaiskortin tukijoukoissa! Haluamme palvella parhaalla mahdollisella tavalla erityistä tukea tarvitsevia asiakkaitamme. Lue lisää palveluistamme:

Kaikkiin Mikaelin kokous- ja yleisötiloihin on esteetön pääsy.

Talossa on automaattisesti avautuvat ulko-ovet. Pääaulassa on hissi, jolla pääsee talon kaikkiin kerroksiin. Sekä suuremmassa Martti Talvela –salissa että pienemmässä Kamarimusiikkisali katsomo on nouseva. Muissa kokoustiloissa on tasalattiat. Martti Talvela -salissa pyörätuolia käyttäville on varattu tilaa permannon vasemmalta puolelta riviltä 15, sekä parven oikean sivuparven etuosasta. Myös avustajille on varattuna omat paikkansa esteettömien paikkojen läheisyydestä. Paikat on mahdollista varata etukäteen Mikaelin toimistosta joko puhelimitse tai sähköpostitse (pl. Mikkelin kaupunginorkesterin konsertit). Mikaelin esteettömät WC-tilat sijaitsevat talon ensimmäisessä kerroksessa. Naisille ja miehille on erilliset WC-tilat.

Henkilökohtainen avustaja

Vammansa tai pitkäaikaissairautensa vuoksi henkilökohtaista avustajaa tarvitsevien asiakkaiden avustajalippu kustantaa pelkän käsittelykulun (1€). Pidätämme oikeuden muutoksiin koskien avustajalipun hintaa. Naulakkopalvelu on avustajille ilmainen. Avustajille on varattu kaksi paikkaa permannolta ja kaksi paikkaa sivuparvelta esteettömien paikkojen läheisyydestä. Avustajalipun voi lunastaa Mikaelin lipunmyynnistä tuntia ennen tapahtuman alkua.

Esteetön pysäköinti

Mikaelin parkkipaikalta on varattu liikuntaesteisten pysäköintiä varten erilliset pysäköintipaikat, jotka on merkitty invaliditunnuksin. Kyseiset parkkiruudut sijaitsevat ulko-ovien välittömässä läheisyydessä. Taksilla on mahdollista saapua ja lähteä ulko-ovien edustalta.

Tilaa uutiskirje
X