Kokous- ja seminaaripaikka Mikkelissä

Kun suunnittelet kokouksen järjestämistä, yksi tärkeimmistä kokouspaikan valintakriteereistä on sijainti. Mikaeli sijaitsee hyvällä paikalla lähellä Mikkelin keskustaa ja idyllisessä ympäristössä.

Isompiin kokouksiin ja seminaareihin Mikaeli soveltuu loistavasti maantieteellisen sijaintinsa, kapasiteettinsa ja tarjoamiensa palveluiden puolesta. Itä-Suomi on helposti saavutettavissa lähes mistä päin Suomea tahansa!

Mikaelin tilat muuntautuvat monenlaiseen käyttöön, esimerkiksi vastaanotto- tai näyttelytilaksi sekä kokouksiin ja seminaareihin. Kaikissa kokoustiloissamme on ajanmukainen esitystekniikka, joka takaa onnistuneen kokouspäivän.

Tilavaraukset

Elina Koponen
Myynti- ja tapahtumakoordinaattori
Kokousmyynti, tarjouspyynnöt ja tilavaraukset
Puh. 040 198 4109
elina.koponen(at)mikaeli.fi

Juha Heikkilä
Toimitusjohtaja
Ohjelmisto, konsertit ja keikat sekä tilavaraukset
Puh. 040 163 5583
juha.heikkila(at)mikaeli.fi

Pyydä tarjous

Kokoustila

Kuva Mikaelin kokoustilasta
Mikaelin kokoustila muuntautuu monenlaiseen käyttöön, esimerkiksi vastaanottotilaksi, näyttelytilaksi tai kokouksiin.

Mikaelin kokoustila muuntautuu monenlaiseen käyttöön, esimerkiksi vastaanottotilaksi, näyttelytilaksi tai kokouksiin. Enimmillään tilaan mahtuu 70 ihmistä.

Luentomallissa istumapaikkoja kokoustilaan saadaan 64. U-mallisessa ratkaisussa henkilömäärä on 28, ja luokkamuodossa istumapaikkoja on noin 30, mikä on tilan ihanteellisin kapasiteetti.

Kokoustilassa on salien tapaan täydellinen kokousvarustus ja paneelipöytä. Kokoustilaan on esteetön pääsy 2. kerroksen lämpiöstä.

Kokoustila soveltuu erityisesti

  • Kokoukset
  • Näyttelyt
  • Koulutukset
  • Vastaanotot

Kamarimusiikkisali

Kamarimusiikkisali sopii hyvin kokousten, seminaarien ja konserttien järjestämiseen.

Nimestään huolimatta Mikaelin Kamarimusiikkisali sopii kokonsa puolesta erinomaisesti esimerkiksi pienempien kokousten ja seminaarien pitopaikaksi. Nousevassa katsomossa on 166 istumapaikkaa ja kiinteät kirjoitustasot.

Kamarimusiikkisalissa on täydellinen kokousvarustus. Valkokankaan koko on 6 x 4 metriä. Näyttämö on 9,5 m leveä ja 5,0 m syvä.

Sali soveltuu erityisesti

• Kokoukset
• Koulutukset
• Pienet seminaarit

Martti Talvela-sali

Jos tarvitset isoa tilaa isoon kokoukseen tai seminaariin, on Martti Talvela -sali siihen oikea paikka. Sali mukautuu tilaisuuden luonteen, valaistuksen ja äänimaailman mukaan monipuoliseksi esiintymispaikaksi.

Salissa on 692 istumapaikkaa, joista permannolla on 520 ja parvella 172 paikkaa. Permantopaikoilla on kiinteät kirjoitustasot. Salin katsomo on nouseva kuudennelta penkkiriviltä alkaen. Pyörätuolipaikat sijaitsevat permannolla, 15. rivin vasemmassa laidassa. Avustajille on varattu kaksi paikkaa riviltä 16. Myös oikealla sivuparvella on kaksi inva- sekä avustajapaikkaa. Tutustu istumapaikkakarttaan tästä.

Salissa on täydellinen kokousvarustus, johon kuuluu mm. 8 x 8 metrin kokoinen valkokangas sekä videotykki. Näyttämö on 14,5 m leveä ja 13,0 m syvä.

Mikaelin tilat

Mikaelin monipuoliset ja tunnelmalliset tilat mukautuvat monennäköisiin ja -kokoisiin tapahtumiin. Vuosittain talossa järjestetään sekä satojen ihmisten konsertteja ja kongresseja että pieniä kokouksia, juhlia ja kamarikonsertteja.

Tilausravintola Mikaeli varmistaa tapahtumanne onnistumisen

Tilausravintola Mikaeli

Mikaelin monipuoliset ja tunnelmalliset tilat mukautuvat monennäköisiin ja -kokoisiin tapahtumiin. Vuosittain talossa järjestetään sekä satojen ihmisten konsertteja ja kongresseja että pieniä kokouksia, juhlia ja kamarikonsertteja.

Kokous- tai tapahtumatilaa vailla?

Pyydä tarjous

Tilaa uutiskirje
X