Kokous- ja seminaaripaikka Mikkelissä

Kun suunnittelet kokouksen järjestämistä, yksi tärkeimmistä kokouspaikan valintakriteereistä on sijainti. Mikaeli sijaitsee hyvällä paikka lähellä Mikkelin keskustaa ja idyllisessä ympäristössä. Mikaelin kokoustilat muuntautuvat monenlaiseen käyttöön, esimerkiksi vastaanottotilaksi, näyttelytilaksi tai kokouksiin. Kaikissa kokoustiloissamme on ajanmukainen esitystekniikka, joka takaa onnistuneen kokouspäivän.

Tilavaraukset

Taru Kauppinen
Myynti- ja markkinointiassistentti
Kokousmyynti, tarjouspyynnöt ja tilavaraukset
Puh. 0400 708 735
taru.kauppinen(at)mikaeli.fi

Juha Heikkilä
Tuotantopäällikkö
Ohjelmisto, konsertit ja keikat sekä tilavaraukset
Puh. 040 163 5583
juha.heikkila(at)mikaeli.fi

Pyydä tarjous

Kokoustila

Kuva Mikaelin kokoustilasta
Mikaelin kokoustila muuntautuu monenlaiseen käyttöön, esimerkiksi vastaanottotilaksi, näyttelytilaksi tai kokouksiin.

Mikaelin kokoustila muuntautuu monenlaiseen käyttöön, esimerkiksi vastaanottotilaksi, näyttelytilaksi tai kokouksiin. Enimmillään tilaan mahtuu 70 ihmistä.

Luentomallissa istumapaikkoja kokoustilaan saadaan 50. U-mallisessa ratkaisussa maksimihenkilömäärä on 30, ja E-pöydässä 54.

Kokoustilassa on salien tapaan täydellinen kokousvarustus ja paneelipöytä. Kokoustilaan on esteetön pääsy 2. kerroksen lämpiöstä.

Kokoustila soveltuu erityisesti

  • Kokoukset
  • Näyttelyt
  • Koulutukset
  • Vastaanotot

Kamarimusiikkisali

Kamarimusiikkisali sopii hyvin kokousten, seminaarien ja konserttien järjestämiseen.

Nimestään huolimatta Mikaelin Kamarimusiikkisali sopii kokonsa puolesta erinomaisesti esimerkiksi pienempien kokousten ja seminaarien pitopaikaksi. Nousevassa katsomossa on 166 istumapaikkaa ja kiinteät kirjoitustasot.

Kamarimusiikkisalissa on peruskokousvarustus. Valkokankaan koko on 6 x 4 metriä. Näyttämö on 9,5 m leveä ja 5,0 m syvä.

Sali soveltuu erityisesti

• Kokoukset
• Koulutukset
• Pienet seminaarit

Martti Talvela-sali

Jos tarvitset isoa tilaa isoon kokoukseen tai seminaariin, on Martti Talvela -sali siihen oikea paikka. Sali mukautuu tilaisuuden luonteen, valaistuksen ja äänimaailman mukaan monipuoliseksi esiintymispaikaksi.

Salissa on 692 istumapaikkaa, joista permannolla on 520 ja parvella 172 paikkaa. Permantopaikoilla on kiinteät kirjoitustasot. Salin katsomo on nouseva kuudennelta penkkiriviltä alkaen. Pyörätuolipaikat sijaitsevat permannolla, 15. rivin vasemmassa laidassa. Avustajille on varattu kaksi paikkaa riviltä 16. Myös oikealla sivuparvella on kaksi inva- sekä avustajapaikkaa. Tutustu istumapaikkakarttaan tästä.

Salissa on peruskokousvarustus, johon kuuluu mm. 8 x 8 metrin kokoinen valkokangas sekä videotykki. Näyttämö on 14,5 m leveä ja 13,0 m syvä.

Mikaelin tilat

Mikaelin monipuoliset ja tunnelmalliset tilat mukautuvat monennäköisiin ja -kokoisiin tapahtumiin. Vuosittain talossa järjestetään sekä satojen ihmisten konsertteja ja kongresseja että pieniä kokouksia, juhlia ja kamarikonsertteja.

Tilausravintola Mikaeli

Mikaelin monipuoliset ja tunnelmalliset tilat mukautuvat monennäköisiin ja -kokoisiin tapahtumiin. Vuosittain talossa järjestetään sekä satojen ihmisten konsertteja ja kongresseja että pieniä kokouksia, juhlia ja kamarikonsertteja.

Kokous- tai tapahtumatilaa vailla?

Pyydä tarjous

X