Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
ma 05.09.2022
klo 19:00

TAPAHTUMA ON PERUTTU! Lippurahojen palautusta voi hakea 31.8.2022 mennessä linkistä: https://web.lippu.fi/palautus

 

Eija Kantola 30-vuotisjuhlavuosi

SATA SUUDELMAA -juhlakonserttikiertue syyskuussa 2022

Vuoden 1992 Tangokuningatar Eija Kantola on ollut jo pitkään kotimaisen iskelmätaivaan kestosuosikki. Musiikki on kuulunut Eijan elämään lapsuudesta asti – ensimmäisen bändinkin hän perusti jo 14-vuotiaana. Eija kouluttautui kuitenkin sairaanhoitajaksi, mutta Tangokuningattareksi valinta muutti suunnan ja mullisti koko elämän. Siitä lähtien Eija on laulanut ammatikseen. Tänä vuonna vietetään 30-vuotisjuhlavuotta ja syyskuussa 2022 on “Sata suudelmaa”-juhlakonserttikiertueen aika – ohjelmistoon on koottu suosituimmat laulut uran varrelta sekä yllätysnumeroita ja yllätysvieraita.

Eijalla on lukuisia levytyksiä, joista ensimmäinen on 1980-luvun lopulla julkaistu “Samppanjaruusu” ja uusin 9.7.2021 ilmestynyt “Kipinä” (ko. päivänä tuli kuluneeksi tasan 29 vuotta Eijan valinnasta Tangokuningattareksi).

Tärkeitä tapahtumia Eijan uralla ovat olleet lisäksi Syksyn Sävel 1994 voitto laululla “Yön hiljaisuus” ja Suomen Euroviisukarsintojen 2. sija laululla “Rakkauden kirja”.

Viihdemaailma on tullut tutuksi ja ura on kuljettanut niin huvipaikoille, konserttiareenoille kuin erikoisesiintymisiin –kilpailuja unohtamatta. Eija on palkittu monipuolisesta urasta ja taitavista tulkinnoistaan Kullervo Linna -palkinnolla 2015 – palkinto myönnetään tunnustuksena ansioista kotimaisessa viihdemusiikissa.

Omega-orkesteri on ollut Eijan säestäjänä vuosia ja myös konserttikiertueella mukana.
Juhlakokoonpanossa ovat mukana:
Jouni Hannula – basso, laulu
Jani Leskinen – rummut ja perkussiot
Jani Luoma – kitarat, huuliharppu ja laulu
Simo Koho – koskettimet, haitari ja laulu
Pekka Kuorikoski – kosketinsoittimet, viulu ja laulu
Heikki Pohto – puhaltimet ja laulu

Liput 42,00€ (sis. palvelumaksu)

Tilaa uutiskirje
X