Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
pe 30.09.2022
klo 19:00
Osta lippu Tilaa väliaikatarjoilu

Tapahtuma on siirretty, edelliset ajankohdat 7.10.2021 ja 12.2.2022. Jo ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit hakea palautusta lipuista 15.2.2022 mennessä täältä.

 

20 VUOTTA HAPPORADIOTA! KONSERTTISALIKIERTUE ALKAA SYYSKUUSSA

Suomirock-suuruus Happoradio juhlistaa 20-vuotista uraansa sekä syksyllä julkaistavaa Majakka-albumiaan konserttisalikiertueen muodossa! Kiertue kattaa lähes koko Suomen, ja live-esiintymisistä päästään nauttimaan aina lokakuun loppupuolelle saakka.

– Kahdenkymmenen vuoden ja reilun tuhannen keikan kokemuksella uskallan väittää että yhtyeemme on parhaimmillaan konserttisaleissa. Nautimme ympäristöstä, jossa sanat ja sävelet pääsevät kuulijoiden korviin ja sydämiin ilman että ne joutuvat taistelemaan huomiosta särkyvien lasien ja naapurista kaikuvan karaoken kanssa. Kasaamme ohjelmiston huomioiden sekä 20-vuotisen uramme että syyskuun alussa ilmestyvän Majakka—albumimme, ja mukana on aiempien salikiertueidemme tapaan legendaarinen jousikvartetti Triosis+, Aki Tykki kertoo.

Happoradion suosio on vuodesta toiseen kasvanut tasaisesti. Vuonna 2001 perustetun yhtyeen uralle on mahtunut lukuisia kulta- ja platinalevyjä sekä listaykkösiä. Sen tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Tavikset, Puhu äänellä jonka kuulen, Che Guevara ja Tehdään jotain kaunista. Laulaja Aki Tykki hurmasi katsojat Nelosen suositussa Vain Elämää -ohjelmassa keväällä 2018. Happoradio juhlii 20-vuotista taivalta myös uudella albumilla, jolta on julkaistu kultarajan ylittänyt Tehdään jotain kaunista sekä lisäksi Silta, Super Mario ja Jos et olis siinä.

Martti Talvela -sali

Rivit 1-13: 39,90€ (sis. palvelumaksu)
Rivit 14-19 + parvet: 37,50€ (sis. palvelumaksu)

Katso paikkakuntakohtaiset lipunmyyntitiedot www.warnermusiclive.fi/happoradio

Tilaa uutiskirje
X