Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
la 11.02.2023
klo 19:00
Osta lippu

Irina Björklund & The Shubie Brothers: HAIKUJA IHMISKUNNALLE – HAIKUS FOR HUMANITY Mikkelin Mikaelissa lauantaina 11.2.2023 on valitettavasti peruttu tuotannollisista syistä. Lippurahojen palautusta voi hakea 31.3.2023 mennessä osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus/

 

Irina Björklund & The Shubie Brothers: HAIKUJA IHMISKUNNALLE – HAIKUS FOR HUMANITY

Ilmastonmuutoksen ja sodan vaikutukset ihmiskuntamme tulevaisuuteen – mitä tapahtui kansakuntia yhdistävälle ponnistukselle luonnon puolesta?

Rauhantekijä-sarjasta tuttu Irina Björklund ja rennon energinen The Shubie Brothers-yhtye syventyvät niihin pieniin arkisiin keinoihin, joilla maailmaa parannetaan – niin kanssaihmistä kuin luontoa kunnioittaen. Luonnon monimuotoisuus on katoamassa – niin kauan kuin emme ymmärrä sen yhteyttä ihmiskunnan hyvinvointiin, tulevaisuutemme näyttää takkuiselta. Entä sodan vaikutukset luontoon – mitä jos mielipuolisen väkivallan, tuhon ja saastuttamisen sijaan istutettaisiinkin puita yhdessä, ja opeteltaisiin jo pienestä pitäen rauhanneuvottelun alkeita?

Live-tapahtumassa kuullaan sulassa sovussa kappaleita uudelta PLANT A SEED-ekolevyltä, sekä BARELY ANN-MARI-levyltä, jossa keskitytään puolestaan rauhan teemaan. Konsertilla ja HAIKUS FOR HUMANITY-konseptin oheistuotteilla (musiikin digijakelu, kierrätysvinyyli ja -kirja) tuetaan niin ONE TREE PLANTED-järjestöä, kuin luonnonmetsien suojelua ja rauhantyötä.

SING, GIRL https://youtu.be/FQjispb-7BQ

PEACE IS A QUESTION OF WILL https://youtu.be/MPKrTeUY47c

PLANT A SEED: https://youtu.be/ksgN9DfapGk

IGHRIS BADHRATAN: https://youtu.be/z_jsXl4rQw8

 

Liput 29,50 €

Tilaa uutiskirje
X