Ladataan Tapahtumat
su 16.10.2022
klo 15:00
Osta lippu Tilaa väliaikatarjoilu

Tapahtuma on siirtynyt, edelliset ajankohdat 10.4.2021 ja 31.10.2021. Jo ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan. Mikäli uusi päivä ei kuitenkaan sovi, voit hakea lippurahojen palautusta 31.11.2021 mennessä, ohjeet palautuksiin löydät täältä.

 

Keväällä 2021 Sillanpää palaa estradille juhlien 25-vuotista taivaltaan taiteilijana. Lavalla on laulaja, joka viihdyttää, koskettaa ja liikuttaa. Ikä ja eletty elämä ovat tuoneet lisää syvyyttä tulkintaan. Ääni soi pitkän tauon jälkeen sävykkäämpänä kuin koskaan aikaisemmin.

Jarin ensilevy Jari Sillanpää, joka ilmestyi vuonna 1996, on edelleen maamme myydyin levy. Viimeisin hitti ”Sinä ansaitset kultaa” oli radioissa vuoden 2015 soitetuin kappale ja Youtubessa sitä on kuunneltu yli 11 miljoonaa kertaa.

”Yleisön edessä ja laulaessani olen onnellinen, kaipaan esiintymistä ja vuorovaikutusta ihmisten kanssa, mutta haluan kantaa vastuuni ja siirrämme konsertit, kunnes koronatilanne on parempi. Nyt mennään yleisön ja henkilökunnan terveys edellä. Usko tulevaisuuteen ja parempaan on vahva ja ensi vuonna lähden 25-vuotisjuhlakiertueelle, joka alkaa 4.3. Hyvinkääsalista ja päättyy 25.4. Helsingin Musiikkitaloon”, sanoo Sillanpää ja toivottaa kaikille jaksamista, kärsivällisyyttä ja hyvää vointia.

Kiertueen säestyksestä huolehtii monipuolinen juhlaorkesteri johtajanaan Petri Somer, Suomen huippunimien hovisäveltäjä, joka on tehnyt myös Jarin superhitin Sinä ansaitset kultaa.

”Olen saanut rinnalleni huipputiimin ja odotan juhlakiertuetta innoissani”, Jari sanoo ja toivottaa kaikki tervetulleeksi heittäytymään tunnelmien vietäväksi ja nauttimaan rennosta, monipuolisesta musiikillisesta iloittelusta!

Jari Sillanpään menestyksekäs ja loppuunmyyty Kulku ihmisen -konserttikiertue siirtyi keväältä 2020 COVID-19-pandemian takia syksyyn 2020. Vallitsevan pahenevan koronatilanteen takia teemme oman osuutemme taudin leviämisen estämisessä ja siirrämme kaikki syksyn konsertit kevääseen 2021.

Martti Talvela -sali

Liput 52,00 € (sis. käsittelykulut)

Järj. Bridgehead Production ja Lilja Production

 

Konserttielämyksen kruunaa herkullinen ruokailuhetki ennen konserttia Gastropub Einossa.

Pöytävaraukset Osuuskauppa Suur-Savon Myyntipalvelusta: p. 010 764 2000 (8,35 snt/puh + 12,09 snt/min) tai sähköpostilla sales.suur-savo@sok.fi

Suosittelemme ruokailuun:

Paikallisia juustoja (L)
– Kappelin juustolan juustoja

Paikallista kalaa (L,G)
– Kera kasviksien

Einon suklaakakkua (L,G)
– Suklainen herkku kera pähkinöiden

Menun hinta 48 € / hlö

TAI

Puumalan kylmäsavulohta (L,G)
– Puumalan kylmäsavulohta & Saimaa leipää

Einon pihvi (L,G)
– Kunnon sisäfilepihvi, kasviksia

Kinuskia & mustaherukkaa (L,G)
– Kinuskikakkua & mustaherukkaa

Menun hinta 54 € / hlö

X