Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
ti 12.03.2024
klo 19:00
Osta lippu Tilaa väliaikatarjoilu
Tapahtuma on valitettavasti peruttu. Liput voi palauttaa osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus 31.3.2024 mennessä.

 

Maria Lund, Mikael Konttinen ja trumpetisti Tero Lindberg yhteiskiertueelle keväällä!

Maaliskuussa käynnistyy varsin ainutkertainen kiertue, kun laulajat Maria Lund ja Mikael Konttinen yhdistävät voimansa trumpetisti Tero Lindbergin ja hänen yhtyeensä kanssa. Kaunotar ja kulkurit –lemmenloruja -niminen kiertue alkaa Porista 5.3. ja päättyy Kuhmoon 16. maaliskuuta. Muut kiertuepaikkakunnat ovat Turku, Hyvinkää, Imatra, Kouvola, Mikkeli, Raahe, Oulu ja Kuusamo.

Maria Lund ja Mikael Konttinen nousevat konserttitalojen lavoille yhdessä kuusihenkisen viihdeorkesterin kanssa. Luvassa on suuria viihdelauluja niin Suomesta kuin muualta sekä ikivihreitä iskelmiä ja tanssimusiikkia 1960-luvun hengessä.

Erityisen mausteensa konsertteihin tuovat trumpetisti Tero Lindberg ja maamme kärkimuusikoista koostuva orkesteri. Lindberg seuraa sielukkaalla soitollaan vahvasti legendaarisen Jörgen Petersenin jalanjälkiä.

Kultaiseksi Trumpetiksi kutsuttu Tero Lindberg on tullut tunnetuksi muun muassa MTV:n Tanssii Tähtien Kanssa -tv-ohjelman sovittajana/trumpetistina sekä Dallapé-orkesterista ja Paula Koivuniemen yhtyeestä. Hän on levyttänyt myös kaksi sooloalbumia: Kultaisen trumpetin paluu ja Kultainen trumpetti iskee jälleen.

Kesto n. 2h 20min (sis. 20 min väliajan)

Lipun hinta 47,10 €
Ryhmälippu: 44,10 € (minimi ryhmä 20 hlö)

Kiertueen tuottaa MagnumLive

Tilaa uutiskirje
X