Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
su 13.11.2022
klo 14:00
Osta lippu

Tapahtuma on siirtynyt. Uusi ajankohta on sunnuntai 13.11.2022 klo 14.00.
Tapahtuman uusi nimi: Ryhmä Hau &  Kikattava Kakkiainen

Alkuperäisille päivämäärille (su 10.10.2021 ja su 20.3.2022) ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen ajankohtaan. Mikäli uusi ajankohta ei syystä tai toisesta sovi, on lipuista mahdollista hakea palautusta linkin kautta https://web.lippu.fi/palautus 30.4.2022 mennessä.

 

Ryhmä Hau & Kikattava Kakkiainen – Legendaarinen yhteisesiintyminen Mikaelissa!

Kikattava Kakkiainen kertoo pienestä hapsenkakkiaisesta, jolla on aivan erityisen tarttuva nauru.

Kakkiaisen ja kumppaneiden seikkailuja Havunhelman metsässä on saanut toistaiseksi seurata mobiilipelien ja Pikku Kakkosen suositun animaatiosarjan avulla, mutta nyt vuorossa on lasten pitkään odottama Kakkiaisen ensimmäinen oma biisi!

Kikattava Kakkiainen lähtee viihdyttämään lapsia myös keikoille Kikattavan Kakkiaisen discossa, jossa DJ Kakkiainen soittaa musiikkiansa ja MC Citykani tanssittaa, leikittää, liikuttaa sekä levittää naurua ja iloista mieltä kaikille lapsille ja lapsenmielisille. Kokonainen albumillinen Kikattavan Kakkiaisen musiikkia ilmestyy lokakuun lopussa.

Gigglebug Entertainmentin tuottama, 3-8 vuotiaille suunnattu Kikattava Kakkiainen on suurin Suomessa tuotettu lastenanimaatiosarja. Suomessa sarjaa esitetään Ylen Pikku Kakkosessa ja kansainvälisesti se on toistaiseksi myyty 13 maahan ja käännetty 13 eri kielelle. Sarjasta on jo ilmestynyt kolme mobiilipeliä, kaksi kirjaa ja yksi kokonainen kausi TV-sarjaa. Kikattava Kakkiainen -mobiilipelit ovat olleet Appstoren lasten aplikaatioiden ykkösenä 64 maassa.

Ryhmä Hau eli Paw Patrol on maailmanlaajuisesti huippusuosittu lasten TV-sarja. Ryhmä Hau on kahdeksasta koiranpennusta koostuva pelastuspartio, jonka johtaja on Riku. Ryhmä Hau on lasten ehdoton suosikki.

LIPUT:
Peruslippu 27,50 €
Perhelippu 2 aikuista + 2 lasta 95,00 €

 

Tilaa uutiskirje
X