Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
ti 14.12.2021
klo 19:00
Osta lippu

Tapahtuma on siirretty, edelliset ajankohdat 7.10.2020 ja 14.3.2021. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen ajankohtaan. Tapahtuman nimi on muuttunut Rajaton Joulu:ksi.

Rajaton Joulu 2021

Rajattoman joulukonsertit ovat vuosien saatossa muodostuneet joulun perinteeksi kymmenille tuhansille suomalaisille. Varsinkin näin poikkeuksellisena aikana joulutunnelman luominen, joulunaikaan rauhoittuminen ja yhteisen elämyksen tarjoaminen tuntuu erityisen tärkeältä.

Rajaton Joulu 2021 -kiertueella kuullaan yhtyeen rakastetuimpia joululauluja, sekä tuttuun tapaan myös jotakin uutta ja yllätyksellistä, jokaiseen konserttitilaan erikseen räätälöitynä. Yleisö on vuosi vuoden perään todennut Rajattoman joulukonserttien jälkeen: ”Nyt saa joulu tulla!”.

Tervetuloa konserttiin – joulu on Rajaton!

Rajattomaan kuuluvat Essi Wuorela, Aili Ikonen, Soila Sariola, Hannu Lepola, Ahti Paunu ja Jussi Chydenius.

Noudatamme konserteissa AVIn ohjeistuksia turvaetäisyyksistä ja hygieniasta. Konserttipaikkojen yleisökapasiteetti on rajattu noin puoleen turvavälien takaamiseksi, ja yleisön saapumiseen ja poistumiseen on varattu riittävästi aikaa. Konserttipaikoilla on saatavilla käsidesiä, ja suositamme maskin käyttöä koko tapahtuman ajan. Maskeja on saatavilla myös konserttipaikoilta. Koronaturvallisuusohjeita päivitetään tarvittaessa suositusten mukaan.

Martti Talvela -sali

Kesto n. 2 h, sis. väliajan
Liput 34,50 € sis. käsittelykulut

Tilaa uutiskirje
X