Ladataan Tapahtumat
la 28.09.2024
klo 19:00
Osta lippu

Tapahtuma siirtyy. Uusi ajankohta on 28.09.2024 kello 19:00. Ennen siirtoa ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle. Mikäli uusi päivämäärä ei sovi, liput voi palauttaa osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus 31.5.2024 mennessä.

 

Moninkertaista platinaa myynyt Laura Närhi palaa pitkän esiintymistauon jälkeen lavoille. Koskettavista hiteistään tunnettu artisti tuo sanomarikkaat kappaleensa yleisön kuultavaksi intiimimmässä muodossa, tunnelmallisten konserttisalien äärelle. ”Mä elän 2024” -niminen kiertue on Närhen ensimmäinen pandemiasyksynä 2020 ilmestyneen ”Vastavoimat”-albumin jälkeen. Rakastettujen menestysbiisien lisäksi keikoilla saatetaan päästä todistamaan myös uusia yllätyksiä.

”Viime vuodet on elelty ja kirjoitettu lauluja. Olen kirjoittanut niin pitkään uutta materiaalia, että nyt haluan lähteä kohtaamaan yleisön pitkästä aikaa”, Laura Närhi fiilistelee.

Laulajan ura käynnistyi jo vuosituhannen vaihteessa Kemopetrol-yhtyeen solistina. Bändin taivalta on seurannut suomenkielinen sooloura, joka on tarjonnut samaistuttavia isojen tunteiden biisejä kuten Tämä on totta, Mä annan sut pois, Siskoni ja Supersankari.

Peruslippu 34,50 €
S-etu 29,50 €

 

Tilaa uutiskirje
X