Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
pe 02.12.2022
klo 19:00
Osta lippu

Laura Voutilaisen konsertti Mikkelin Mikaelissa 4.12.2021 siirtyy. Uusi ajankohta on perjantai 2.12.2022. Ostetut liput (alkuperäisille päiville 13.12.2020, 26.3.2021 ja 4.12.2021) käyvät sellaisenaan uuteen ajankohtaan.

Tapahtuma toteutetaan numeroimattomalla katsomolla. Paikat myydään joko permannolle tai parvelle. Mikäli sinulla on lippu, jossa ei lue kumpaakaan näistä, käy lippusi permannolle.
Katsomon numeroimattomuus johtuu koronapandemien aikana tehdyistä useista siirroista sekä kapasiteettimuutoksista, jotta turvavälit saatiin mahdollistettua. Pahoittelemme tilannetta.

 

MITÄHÄN SEURAAVAKS, LAURA? KIERTUEELLE TIETYSTI!
Laura Voutilaisen pitkään odotettu kiertue Mitähän Seuraavaks? starttaa marraskuussa Oulusta.

Kesällä 2021 julkaistavan Laura Voutilaisen uuden singlen nimi ei valikoitunut suinkaan sattumalta myös tulevan kiertueen teemaksi ja nimeksi. Laulu kertoo tutusta tilanteesta: kaksi aikuista tutustuu, uusi ihmissuhde tulee risteykseen ja pitäisi tehdä valintoja. Mikä tie olisi se oikea, joka johtaisi onneen ja elämänmuutokseen.

Laura Voutilainen on ollut kotimaisen iskelmämusiikin huipulla jo neljännesvuosisadan. Paljon on jo takana, mutta nuorena aloittaneella tähdellä on vielä pitkästi matkaa edessä. Mitähän seuraavaks? kysyy Laura artistina, mutta myös vahvasti tuntevana, sensuellina naisena. Sitä kysymme me kaikki, kun elämässä on aika kääntää sivua. Kun takana on suljettu ovi ja edessä uusi avaamaton, jonka toiselle puolelle ei vielä näe.

Konserttikiertueella Laura pohtii näitä teemoja uusien ja uransa ajalta poimittujen laulujen sanoin; kysyy, kyseenalaista, mutta haluaa löytää myös vastauksia. Eikä Laura olisi Laura, ellei välillä tunnelma nosteta kattoon ja laiteta puntit vipattamaan!
Syksyllä julkaistava Lauran uusi albumi liikkuu pitkälti samojen teemojen ja tunnelmien parissa kuin konserttikiertue. Mukana kiertueella laulujen tuoreita tulkintoja säestämässä on uusi yhtye sovituksista vastanneen Lasse Piiraisen johtamana.

Martti Talvela -sali

Peruslippu 36,50 € (sis. käsittelykulun)
Ryhmälippu 30,00 € (min. 10 hlöä)

Kiertueen järjestäjä:
Central Line Entertainment ja Kaiku Entertainment

Lisätiedot:
info@centralline.fi

Tilaa uutiskirje
X