Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
la 27.01.2024
klo 19:00
Osta lippu Tilaa väliaikatarjoilu

Suomen suurin magia-kiertue hämmästyttää jälleen ensi talvena: ”Rautainen kokonaisuus, jolla voisi kiertää missä päin maailmaa tahansa”

Suomen suurin magia-kiertue Maagikot saa jatkoa! Maagikot 3 tuo kansainvälisesti palkitut magian ja illuusion mestarit yhteiskiertueelle konserttisaleihin ympäri Suomen tammi-helmikuussa 2024. Kaksi aiempaa Maagikot-kiertuetta on ollut loppuunmyytyjä. Vuoden 2023 Maagikot 2 ilahdutti yli 10 000 ihmistä ympäri Suomen.

Maagikot 3 -kiertueella on jälleen mukana ennennäkemättömiä esiintyjiä. Nyt yleisöllä on mahdollisuus kokea kuusi kansainvälisesti palkittua magian ja illuusion mestaria samassa show’ssa. Mukana on esimerkiksi kaksi maailmanmestaria ja yksi maailmanennätysmies sekä ensimmäistä kertaa ulkomainen tähti, maagikko Malin Nilsson Ruotsista.

Jokaiselta esiintyjältä nähdään täysin oma esityksensä, jotka muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden, jollaista ei ole Suomessa aikaisemmin nähty.

Maagikot 3 -esiintyjät ovat
Maailmanmestaritaikurit Marko Karvo & Vanessa – maailmankuulut näyttämötaikuuden maailmanmestarit
Mentalisti Pete Poskiparta – Suomen ainoa kansainvälisesti palkittu mentalisti
Digiharmonikkataiteilija Netta Skog – Cirque Du Soleilissakin esiintynyt ja useiden heviyhtyeiden riveistä tuttu digiharmonikan maailmanmestari
Mestarimanipulaattori Hannu Juntunen – EM-kisoissakin palkittu Vuoden taikuri 2023
Moottorisahajönglööri Janne Mustonen – Kaksinkertainen Guinnessin maailmanennätysmies
Maagikko Malin Nilsson (SWE) – Pohjoismaiden mestaruudella palkittu ruotsalaismaagikko

”Tämä on yksinkertaisesti sanottuna niin rautainen kokonaisuus, että voisimme tämän kanssa kiertää missä päin maailmaa tahansa”, sanoo kaikilla Maagikot -kiertueilla mukana ollut mentalisti Pete Poskiparta.

”Kun näin monta talenttia yhdistää taitonsa, tulee katsojat putoamaan tuoleiltaan monta kertaa show’n aikana!”, hehkuttaa taikuri Joni Pakanen, Maagikot -esityksen ohjaaja.

”Rakastan Suomea! En malta odottaa, että pääsen esiintymään yleisölle ympäri maatanne! Olen varma, että te suomalaiset pidätte omalaatuisesta huumoristani ja surrealistisista temppuistani”, iloitsee ruotsalainen maagikko Malin Nilsson.

Maagikot 3- kiertue kiertää Suomea 12. tammikuuta 2024 alkaen. Esiintymisaika on aina klo 19.00 ellei toisin mainita. Esityksen kesto on noin 2 tuntia ja suositus-ikäraja on yli 10-vuotiaille.

Nelonen Media Live ylpeänä esittää:
MAAGIKOT 3
Marko Karvo & Vanessa, Pete Poskiparta, Netta Skog, Hannu Juntunen, Janne Mustonen ja Malin Nilsson
Show n. 2 tuntia sis. väliaika
Ovet klo 18.00/18.30, show klo 19.00
Suositus-ikäraja 10+

Liput:
Hintaryhmä 1
49,90 €

Hintaryhmä 2
39,90 €

Lisätiedot ja liput kiertueelle: www.maagikot.fi
Yhteistyössä Aku Ankka

Tilaa uutiskirje
X