Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
ti 28.11.2023
klo 19:00
Osta lippu

Tapahtuma on peruttu.
Liput voi palauttaa osoitteessa web.lippu.fi/palautus 31.10.2023 mennessä.

 

Tangonäytelmä Mahdoton Rakkaus on esitys, joka nostaa esille uutta kotimaista tangomusiikkia unohtamatta genren kuolemattomia klassikoita. Ohjauksesta vastaa Sari Siikander, käsikirjoituksesta Taina West ja musiikin sovituksista Jasse Varpama. Tuotanto Elevent Group Oy.

Mahdoton rakkaus on tangomusiikin siivittämä kertomus ystävyydestä, rakastumisesta, sydänsuruista ja elämästä. Kun Joonas (Antti Koivula) toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa ja ryhtyy baarimikoksi avaamalla tangobaarin, on ystävillä paikka, missä kokoontua ja käydä läpi elämäntilanteitaan. ”Baarimikko ei avaudu, baarimikolle avaudutaan” toteaa Krisse (Tiina Räsänen). Elämänmakuinen tarina kertoo viiden ystävän vaiheista rakkauden, sydänsurujen ja ystävyyden myllerryksessä. Mitä tapahtuu, kun Benkku (Aki Samuli) yrittää pokata tangolla tai kun Jossu (Heta Halonen) tekee bänät tekstarilla ja onko Jusa (Petri Hervanto) päässyt yli omasta tragediastaan?

Ammattitanssijoina esityksessä ovat Mikko ja Carina Ahti sekä Nina Krook ja Alejandro Marce Herlan. Mikko Ahti on tullut tutuksi Tanssii Tähtien Kanssa tv-ohjelmasta sekä eri teatteriproduktioista. Carina Ahti on tanssinut miehensä Mikon kanssa pitkän kilpauran ja he opettavat yhdessä esiintymisten lisäksi. Nina Krook on argentinalaisen tangon ammattilainen parinsa Alejandro Marce Herlanin kanssa.

”Tango on vahva osa suomalaista kulttuuria ja identiteettiä. Suomalaisilla on suorastaan intohimo tangoon niin laulaen, tanssien kuin soittaen” kertoo Tangokuninkaalliset ry puheenjohtaja Aki Samuli. ” Me Tangokuninkaalliset yhdistimme voimamme ja perustimme 2019 oman yhdistyksen Tanku Ry (Tangokuninkaalliset Ry) jonka päätavoitteena on ylläpitää, elävöittää ja kehittää sekä suojella tangomusiikkia. On mahtavaa, että neljä kruunattua tangolähettilästä on valittu ”Mahdoton rakkaus” tuotantoon” jatkaa Aki.

”Tangomusiikki herättää meissä suomalaisissa suuria tunteita. On upeaa päästä tekemään näyttämölle tangoon keskittyvä kokonaisuus” kertoo esityksen ohjaaja Sari Siikander. ”Musiikki on tarinallisesti suuressa roolissa tässä esityksessä” Sari lisää.

”Tarinassa laulu, tanssi ja musiikki yhdistyvät roolihenkilöihin aivan uudella tavalla ja vie tangon sellaiselle tasolle, jossa sitä ei ole koskaan Suomessa nähty eikä koettu. Näytös sopii kaikille ja erityisesti niille, joille tango musiikkina on vielä vieras” iloitsee Tanku ry:n puheenjohtaja ja tangokuningas Aki Samuli. ” Suomalaista tangoa voivat esittää kaikki ihmiset: miehet ja naiset, nuoret ja ikäihmiset. Ketään ei syrjitä. Tango yhdistää ja luo muistoja kerrottavaksi sukupolvilta aina toisille” hän jatkaa.

Esityksen ensi-ilta on 21.9.2023 Kulttuurikeskus Martinuksessa Vantaalla. Katso esityspäivät ja -paikat www.mahdotonrakkaus.fi ja ota sometilit seurantaan FB/IG @mahdotonrakkaus

Antti Koivula 
– Joonas – Baarin omistaja
Aki Samuli – Benkku – Sähköasentaja
Heta Halonen – Jossu – Musiikkiopettaja
Petri Hervanto – Jusa – koodaaja
Tiina Räsänen – Krisse – Personal trainer

Tanssijat:
Mikko Ahti
Carina Ahti
Nina Krook
Alejandro Marce Herlan.

Ohjaus: Sari Siikander
Käsikirjoitus: Taina West
Musiikin sovitus: Jasse Varpama
Puvustus: Helena Ahti-Hallberg
Lavastus: Elevent Group Oy

Liput:
Peruslippu 42,50 €
Ryhmähinta min 10 hlö 40,50€

Tilaa uutiskirje
X