Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
su 17.03.2024
klo 19:00
Osta lippu Tilaa väliaikatarjoilu

MAIJA VILKKUMAA LÄHTEE YHTYEINEEN LAAJALLE TOINEN MAIJA -KONSERTTISALIKIERTUEELLE!

Vuonna 2023 Maija Vilkkumaa on nähty isoilla lavoilla vauhdikkaassa glamrock-kokoonapanossa festareilla ja isoilla areenoilla. Helmi-maaliskuun konserttisalikiertueella Maija Vilkkumaa ja kehuttu yhtye on toisenlainen: keskiössä ovat nyt tarinat Maijan elämästä ja biisien takaa.

Maija Vilkkumaa julkaisee lokakuussa 2023 yhdessä Miina Supisen kanssa kirjoittamansa omaelämäkerran Vilkkumaa. Sen sivuilla kohtaamme artistin, joka nelivuotiaana äänittää juttujaan kasetille ja kuuntelee niitä ja ajattelee, että kasetilla puhuu “toinen Maija.” “Nyt annetaan kyllä toisen Maijan puhua!” hän sanoo, ja jatkaa: “Toisella Maijalla ei ookaan tällasii hienoi pellehenkseleitä kuin mulla!

Kuten omaelämäkerrassakin myös konserttisalikiertueella Maijan tarinat tuntuvat siltä kuin juttelisi hyvän ystävän kanssa. Tarina vie Helsingin Töölöstä vinyylisoittimen ääreltä keikkabusseihin, musabisneksen kiemuroihin, suruihin ja iloihin rakkaudessa, epävarmuuksiin ja niistä selviytymiseen. Tarinaa vie eteenpäin musiikki koko mittavan uran ajalya.

Konserttisaleissa musiikki soi festivaaliareenoita ja halleja laajemmalla pensselillä. Herkästä tunnelmoinnista mennään eeppiseen suuruuteen. Tanssimaankin tietysti pääsee, sillä sellainen on elämä, täynnä värejä.

Kesto noin 2,5h sisältäen väliajan n. 20-30min

Liput 43,10 €

Tilaa uutiskirje
X