Ladataan Tapahtumat
ke 11.01.2023
klo 19:00
Osta lippu Tilaa väliaikatarjoilu

Mikkelin Mikaelin 13.1.2022 -konsertin uusi päivä on 11.1.2023 klo 19.
Jo ostetut liput käyvät uuteen päivään sellaisenaan tai ne voi palauttaa 31.3.2022 mennessä osoitteessa web.lippu.fi/palautus.

 

Palkittu brittiläinen Michael Jackson -tribuuttishow Suomeen

Maailmalla kehuja kerännyt MICHAEL The Magic of Michael Jackson -tribuuttishow nähdään ensimmäistä kertaa Suomessa tammikuussa 2022. Visuaalisesti vaikuttava, Michael Jacksonin suurimmat hitit sisältävä show on nähtävissä kymmenellä suomalaispaikkakunnalla.

Michael Jackson -faneja hemmotellaan tammikuussa 2022, kun kehuja kerännyt MICHAEL The Magic of Michael Jackson -tribuuttishow rantautuu Suomeen. Maailmalla jo vuosia kiertäneen ja kehuja keränneen show’n keskiössä on taitava tulkitsija Ben Bowman, joka ei ainoastaan näytä ja kuulosta Jacksonilta vaan on myös omaksunut sankarinsa elekielen niin että yleisö voi unohtaa olevansa tribuuttikonsertissa.

Väliajan sisältävä konsertti tarjoaa kaikki Michael Jacksonin suurimmat hitit. Mukana ovat niin Thriller, Beat It, Billie Jean, Man in the Mirror kuin monet muut popin kuninkaan rakastetut kappaleet. Lisämausteena konserteissa kuullaan myös The Jackson 5 -yhtyeen kappaleita. Illan musiikista vastaa liveorkesteri ja Ben Bowmanin lisäksi silmäniloa tarjoavat tanssijat ja kehuja kerännyt valoshow.

– Näin Michael Jacksonin ensimmäistä kertaa livenä, kun olin 8-vuotias. Ihmiset huusivat ja tulivat hysteeriseksi. Se miten ihmiset reagoivat Jacksoniin onkin aina tehnyt minuun suuren vaikutuksen ja rakastan sitä, että voimme nyt tiiminä saada samankaltaisen reaktion yleisöltä. Rakastan huutavia ja itkeviä tyttöjä, Ben Bowman virnistää.

Arvostetun englantilaisen James Baker Productionsin tuottaman show’n tuo maahan RH Entertainment Oy.

Trailer
Trailer2

Ei ikärajaa, konserteissa on väliaika.

LIPUT
Rivit 1-14 permanto 59,90 €
Rivit 15-21 permanto 54,90 €
Parvi 49,90 €

Kesto 2,5 h (sis. väliajan)

www.michaeljacksonuk.com
www.rh-entertainment.fi
www.jamesbakerproductions.co.uk

Tilaa uutiskirje
X