Ladataan Tapahtumat
la 30.12.2023
klo 18:00
Osta lippu Tilaa väliaikatarjoilu

Teemu Takanen, kapellimestari
Nina Mya & Tuomo Prättälä, laulu
Yhteistyössä Savonlinna Big Band & Savonlinna orkesteri

Mikkelin kaupunginorkesteri, Savonlinnan Orkesteri ja Savonlinna Big Band jatkavat yhteistyötään kokoamalla rivinsä suureksi, yli 40-henkiseksi viihdeorkesteriksi. Tällä kertaa uuden vuoden konsertissa nautitaan amerikkalaisen säveltäjä Burt Bacharachin kauneimmasta sävellystuotannosta kapellimestari Teemu Takasen johdolla. Takanen on sovittanut isolle viihdekokoonpanolle Bacharachin suosituimpia hittejä. Konsertin solisteina loistavat jazz- ja soul-laulajat Nina Mya ja Tuomo Prättälä.

Konsertin keskiössä on tänä vuonna menehtyneen säveltäjämestari, lauluntekijä ja tuottaja Burt Bacharachin rikas sävellystuotanto. Bacharachin tyyli ja sävellykset ovat koskettaneet musiikin ystäviä maailmanlaajuisesti vuosikymmenien ajan. Konsertissa kuullaan mm. hitit The Look Of Love, Walk On By, Do You Know The Way To San Jose, That’s What Friends Are For ja I Say A Little Prayer. Kaiken kaikkiaan Bacharach sävelsi yli 70 Yhdysvaltojen Top 40 -listalle noussutta kappaletta, ja hänen tuotantoaan on kuultu myös elokuvissa, televisiosarjoissa ja musikaaleissa. Hänet on palkittu yhteensä kuudella Grammy-palkinnolla ja kolmella Oscarilla. Burt Bacharachia voidaankin pitää yhtenä 1900-luvun tärkeimmistä popin ja kevyen musiikin tekijöistä.

On sanottu, että Burt Bacharach teki popista taidetta. Nyt kun yksi suurimmista taiteilijoista on siirtynyt ajasta ikuisuuteen, on hyvä aika muistella ja kunnioittaa häntä näillä upeilla konserteilla.

LIPUT (Mikaelin konsertti): 30 € / 27 € / 12 €
HINTA S-ETUKORTILLA: 27 € / 25 € / 10 €

Tapahtumasta ja sen lipunmyynnistä vastaa Mikkelin kaupunginorkesteri, yhteystiedot täältä.

Järjestäjä: Mikkelin kaupunginorkesteri

Tilaa uutiskirje
X