Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
ti 30.04.2024
klo 18:00
Osta lippu Tilaa väliaikatarjoilu

ti 30.4.2024 klo 18, Mikaeli

Pasi-Heikki Mikkola, kapellimestari
Eeppi Ursin & Sami Pitkämö, laulu

Viime keväänä huikeat vappuetkobileet Mikaelissa järjestänyt bilebändi is back, kuten Americassa sanotaan. Eturivin solisteilla ja huikean taidokkaalla soittajakaartilla varustettu bändi yhdistää jälleen voimansa Mikkelin kaupunginorkesterin jousten kanssa. Mukaan kun heitetään vielä laadukas lauluryhmä, niin eihän tästä voi tulla kuin mahtavaa!

Tällä kertaa vappuetkoilla suunnataan rapakon taakse kulttuurien sulatusuuniksikin kutsuttuun Amerikkaan. Tämä sulatusuuni on viime vuosisadan aikana tuottanut maailmaan hienoa musiikkia ja aivan uusia musiikkityylejä, joista saamme nauttia yhä tänäkin päivänä. Vappuetkot Goes America -ohjelmaan on valittu uuden mantereen kovimpia artisteja, bändejä ja biisejä mahtavina suuren viihdeorkesterin sovituksina. Luvassa on musikaalihittejä, The Eaglesia, Tina Turneria, Stevie Wonderia, Blood, Sweat & Tearsia ja totta kai The Blues Brothersia.

Solistikaksikkomme Eeppi Ursin ja Sami Pitkämö ovat molemmat alansa pitkäaikaisia huippuja, jotka ovat vaikuttaneet monissa merkittävissä kokoonpanoissa maassamme. Eeppi Ursin on tullut tunnetuksi mm. Club for Fiven jäsenenä. Lisäksi hän on esiintynyt solistina mm. UMOn, Ilmavoimien Big Bandin ja New Orleansilaisen trumpetisti Leroy Jonesin kanssa. Ursin on myös kunnostautunut monipuolisena säveltäjänä ja sovittajana.

Sami Pitkämö on tullut koko kansalle tutuksi erityisesti Tanssi Tähtien Kanssa -bändin johtajana. Lisäksi Pitkämö sovittaa ja säveltää musiikkia artisteille, televisioon, teatteriin ja mainoksiin, johtaa omaa Sami Pitkämön Orkesteria ja tekee monenlaista yhteistyötä hyvän ystävänsä Lenni-Kalle Taipaleen kanssa duokeikoista yhteisen bändin esiintymisiin. Lähinnä Pitkämön sydäntä lienee kuitenkin laulaminen ja oman musiikin tekeminen. Hän on saanut vuonna 2008 Pori Jazzin Vuoden taiteilija -tunnustuksen.

Vappuaattona tärähtää! Be there or be Square!!

LIPUT: 27 € / 25 € / 10 €
HINTA S-ETUKORTILLA 24 € / 22 € / 8 €

Tapahtumasta ja sen lipunmyynnistä vastaa Mikkelin kaupunginorkesteri, yhteystiedot täältä.

Järjestäjä: Mikkelin kaupunginorkesteri

Tilaa uutiskirje
X