Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
pe 28.04.2023
klo 19:00
Osta lippu Tilaa väliaikatarjoilu

Pasi-Heikki Mikkola, kapellimestari

Eeppi Ursin ja Sami Pitkämö, solistit

Vappuviikonlopun takuuvarma aloitus on tietysti kunnon perjantaibileet. Tässä konsertissa kuullaan mahtava kokonaisuus eri vuosikymmenten parhaita menobiisejä. Ohjelmassa vilahtelee sellaisia rytmimusiikin jättiläisiä kuin Stevie Wonder, Kool and the Gang, The Jacksons, Jamiroquai ja monta monta muuta. Tunnelman takaa tiukalla kompilla ja puhallinsektiolla varustettu bilebändi yhdessä kaupunginorkesterin jousten kanssa. Homman pitää näpeissään kapellimestarin ominaisuudessa Pasi-Heikki Mikkola, joka toimii päätyönään puolustusvoimien ylikapellimestarina.

Solisteina perjantai-illan huumassa säkenöivät Eeppi Ursin ja Sami Pitkämö. Eeppi Ursin on tullut tunnetuksi mm. Club for Fiven jäsenenä. Lisäksi hän on esiintynyt solistina mm. UMOn, Ilmavoimien Big Bandin ja New Orleansilaisen trumpetisti Leroy Jonesin kanssa. Ursin on myös kunnostautunut monipuolisena säveltäjänä ja sovittajana.

Sami Pitkämö on tullut koko kansalle tutuksi erityisesti Tanssi Tähtien Kanssa -bändin johtajana. Lisäksi Pitkämö sovittaa ja säveltää musiikkia artisteille, televisioon, teatteriin ja mainoksiin, johtaa omaa Sami Pitkämön Orkesteria ja tekee monenlaista yhteistyötä hyvän ystävänsä Lenni-Kalle Taipaleen kanssa duokeikoista yhteisen bändin esiintymisiin. Lähinnä Pitkämön sydäntä lienee kuitenkin laulaminen ja oman musiikin tekeminen. Hän on saanut vuonna 2008 Pori Jazzin Vuoden taiteilija -tunnustuksen.

Tule mukaan viettämään huikean hieno perjantai-ilta!

LIPUT: 27 € / 25 € / 10 €
HINTA S-ETUKORTILLA: 24 € / 22 € / 8 €

Tapahtumasta ja sen lipunmyynnistä vastaa Mikkelin kaupunginorkesteri, yhteystiedot täältä.

Järj. Mikkelin kaupunginorkesteri

Tilaa uutiskirje
X