Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
pe 09.02.2024
klo 19:00
Osta lippu

Yleisön rakastama esitys jo vuodesta 2013!

Musiikkikomedia 4 Pientä Annosta sisältää illallisen yhdelle ja kolme muuta ratkiriemukasta elämystä.

Martti Suosalo eläytyy rooleihin hovimestarista nuotinkääntäjään ja Iiro Rantala pianopedagogista sankarisolistiin. Lotta Kuusisto huolehtii proseduureista. Yleisön suosikkiesitystä on esitetty täysille katsomoille niin Suomessa kuin ympäri Eurooppaakin.

Neljästä hulvattomasta annoksesta ensimmäisen tarjoilee Suosalon taipuisa roolihahmo Arvo Savela, joka on näyttelijän alter ego: jäyhä suomalainen perusmies, joka ei todellakaan ole mikään puheiden pitäjä.

Toinen annos taas nautitaan flyygelin äärellä, kun yleisö pääsee mukaan Iironin pianokouluun. Roisilla huumorilla sävytetty pikakoulutus vie pianonsoiton saloihin sekä flyygelin historiaan.

Illallinen yhdelle puolestaan on uudenvuoden TV-klassikko vuodelta 1963. Suomessakin kulttimaineessa olevassa sketsissä iäkäs Sofie-neiti juhlistaa syntymäpäiviään enemmän ja enemmän humaltuvan hovimestarinsa avustuksella.

Esityksen päättää Rantalan ja Suosalon hulvaton Nuotinkääntäjä-sketsi, jossa maailmankuulu neuvostoliittolainen maestro Vladimir Ashkipäivässä yrittää tulkita Tsaikovskin Pianokonserttoa nro 1. mutta nuotinkäännöissä tapahtuu aina jotain kummallista.

Martti Suosalo, näyttelijä
Lotta Kuusisto, näyttelijä
Iiro Rantala, piano

Kesto noin 1 t 20 min ja esityksessä ei ole väliaikaa.

Liput:
Peruslippu 34,50 €
S-etuhinta 31,50 €
Ryhmät min 20 hlöä, 29,50 €

Freddie Frintonin ”Illallinen yhdelle” esitysoikeuksia valvoo Nordic Drama Corner Oy.

 

Tilaa uutiskirje
X