Ladataan Tapahtumat
su 27.10.2024
klo 19:00
Osta lippu Tilaa väliaikatarjoilu

Mentalisti Pete Poskiparta ja digiharmonikkataiteilija Netta Skog yhdistävät voimansa täysin uudella Magical Halloween -kiertueella

Tuleva syksy tarjoilee maagisia ja musiikillisia tunnelmia kutkuttavan jännityksen ja taianomaisen huumorin ystäville. Suomen ainoa kansainvälisesti palkittu mentalisti Pete Poskiparta ja maailmankuulussa Cirque du Soleil -sirkuksessakin esiintynyt digiharmonikkataiteilija Netta Skog tuovat Halloweenin taian kuudelle paikkakunnalle 24.10.–3.11.

Viimeksi Maagikot 3 -kiertueen loppuunmyydyille saleille esiintyneet mentalisti Pete Poskiparta ja digiharmonikkataiteilija Netta Skog yhdistävät seuraavaksi voimansa Magical Halloween -kiertueella. Kaksikon upouusi show lupaa katsojille jännitystä ja huumoria sopivassa suhteessa. Show nähdään syksyllä Hyvinkäällä, Mikkelissä, Lahdessa, Oulussa, Tampereella ja Espoossa.

Taiteilijat esiintyvät show’n aikana yhdessä sekä soolonumeroissa. Kauhun lisäksi esityksessä on mukana aimo annos Pete Poskiparran signaturekomiikkaa ja Netta Skogin yhden naisen orkesterin ainutlaatuisia soundeja. Lavalla kuullaan ikimuistoisia säveliä kaikille tutuista hittielokuvista.

”Yhteinen mentalismilla ja musiikilla leikittelevä show on ollut minulla ja Netalla suunnitelmissa jo kymmenisen vuotta – ja nyt sitä sitten mennään! Huomasimme Maagikot-kiertueella, että yhteistyömme toimii todella saumattomasti. Lisäksi meillä molemmilla on kiinnostus kauhuelokuvien tarjoamiin visuaalisiin ja musiikillisiin mahdollisuuksiin”, Poskiparta kuvailee.

”Pääsen luomaan Peten uskomattomien mielenkääntötemppujen taustalle täysin uudenlaisen äänimaiseman. Harmonikkaahan on kutsuttu aikojen saatossa pirun keuhkoiksi, joten mikä olisikaan parempi soitin Halloween-esitykseen. Odotan kiertuetta Peten kanssa innolla. Vaikka ollaankin kierretty Suomea paljon yhdessä, jutut takahuoneessa sen kun paranevat”, Skog kertoo nauraen.

Esitykset alkavat klo 19 ja kestävät kaksi tuntia sisältäen yhden väliajan. Esityksen suositusikäraja on kauhuteemojen vuoksi 12 vuotta.

Liput:
Peruslippu 34,50 €
S-etuhinta 32,50 €

Liput tulevat myyntiin to 7.3. klo 9

Tilaa uutiskirje
X