Ladataan Tapahtumat
su 29.09.2024
klo 16:00
Osta lippu Tilaa väliaikatarjoilu

Petrus Schroderuksen Rakkauden Voima -konserttikiertue siirtyy syksyyn 2024. Uusi päivämäärä Mikaelissa on su 29.9.2024 klo 16. Edelliset ajankohdat 5.10.2023 ja 10.3.2024.
Aikaisemmille ajankohdille ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena ajankohtana.

Mikäli uusi ajankohta ei sovi sinulle, voit palauttaa lipun 31.12.2023 mennessä linkin kautta: https://web.lippu.fi/palautus

 

Petrus Schroderus, tenori
RNO Ensemble
Aarno Cronvall, juontaja

Tenori Petrus Schroderuksen ura on kulkenut poliisista oopperalaulajaksi, oopperalaulajasta poliisiksi, poliisista klassisen viihteen ainutlaatuiseksi tulkitsijaksi. Matkan varrella, niin työssä kuin henkilökohtaisessa elämässä on ollut nousuja ja laskuja. Vaikeuksista noustessa on keskeistä ollut sisu, usko, toivo ja rakkaus. Ja näistä suurin on rakkaus. Rakkauden Voima -konsertti kertoo musiikin keinoin tarinaa parantavasta, vahvistavasta rakkaudesta, josta syntyvän voiman avulla suurimmatkin haasteet voitetaan.

Konsertissa kuullaan suomalaisia ja kansainvälisiä rakkausklassikkoja, ajankohtaisia ukrainalaisia kansanlauluja, Petrukselle sävellettyä uutta musiikkia sekä tietenkin italialaisia helmiä. Tämän upean konsertin orkesterina on Riku Niemen johtama RNO Ensemble. Konsertin juontaa legendaarinen Aarno Cronvall.

Poliisista oopperalaulajaksi, oopperalaulajasta poliisiksi, poliisista ilmiöksi!

Oululaisen poliisin Petrus Schroderuksen ura oopperalaulajana alkoi varsinaisesti Timo Mustakallio-laulukilpailun voitosta Savonlinnan Oopperajuhlilla kesällä 2004. Kiinnitys Suomen kansallisoopperaan toi seuraavien vuosien aikana hänelle useiden oopperateosten päärooleja. Petrus esiintyi myös Savonlinnan oopperajuhlien produktioissa sekä konserttisolistina eri puolilla maailmaa.

Vuonna 2012 Petrus palasi kotikaupunkiinsa Ouluun poliisin tehtäviin, mutta laulamisen kipinä ei sammunut. Nyt vuosia myöhemmin, Petruksen musiikin painopiste on muuttunut oopperasta ikivihreiden klassikoiden, slaavilaisten romanssien ja italialaisen musiikin, lähinnä napolilaislaulujen suuntaan. Yhä suuremmassa osassa ovat myös uudet, Petrukselle sävelletyt kappaleet.

Petruksen musiikkivideot ovat herättäneet suuren kiinnostuksen maailmalla. Merkittävimpänä Rakasta sinua elämä, jonka katselukertojen määrä Youtubessa lähentelee jo 4 miljoonaa ja Tik Tok:ssa on ylittänyt jo 14 miljoonaa katsojakertaa.

Petrus on pitänyt useita konsertteja Ukrainan kansan tukemiseksi ja julkaissut ukrainalaista musiikkia. Nich yaka misyachna – kansanlaulu on saavuttanut jo yli 2 miljoonaa katsojakertaa Youtubessa.

Maaliskuussa 2023 Petruksen ensimmäinen albumi (cd) Laulan sun iltasi tähtihin saavutti kultalevyn rajapyykin, 10 000 myytyä täysihintaista levyä. Helmikuussa 2023 julkaistu uusin albumi Rakkauden Voima on myynyt vajaassa kuukaudessa yli 5000kpl.  

Poliisin työstä Petrus luopui kesällä 2022 keskittyäkseen täysin laulajan uraan. Suosio on räjähtänyt! On syntynyt ilmiö, Petrus Schroderus.

Konsertin kesto väliaikoineen n. 2h.

Liput:

Peruslippu: 39,00€
Opiskelija: 28,00€
Lapsi: 18,00€ (4-15v)

Ryhmä: 37,00€ (min. 10kpl)

Konsertin tuottaa HeartBrain Oy

Tilaa uutiskirje
X