Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
la 13.05.2023
klo 14:00
Osta lippu

Pikku Papun Orkesteri on Jenny ja Antti Wihurin säätiön tunnustuspalkinnolla vuonna 2018 palkittu lastenmusiikkia säveltävä, sovittava ja esittävä yhtye. Orkesterin papulaulut syntyvät yhteistyössä kirjailija-kuvittaja Liisa Kallion kanssa.

Orkesteri on ollut ehdolla Emma-gaalassa vuoden lastenlevy-kategoriassa, sekä voittanut vuonna 2018 Vuodenlastenmusiikkiyhtye-palkinnon lastenmusiikkipäivän Jellona-gaalassa. Orkesteri on aiemmin julkaissut kaksi levyä, Pikku Papun laulut (Tammi, 2012) ja Pikku Papun Orkesteri(Tammi, 2016).

Orkesterin energinen esiintyminen, akustiset soittimet, moniääninen laulu ja eri tyylilajeilla leikittelevät sovitukset ovat sulattaneet niin pienten kuin varttuneempienkin kuulijoidensydämet. Pikku Papun laulut ovat tulleet monille tutuiksi YleTV2:n Pikku Kakkosesta ja Musarullaa-konserttisarjasta. Papulaulujen lisäksi orkesteri on tulkinnut ja sovittanut muun muassa Yleisradiolle uusiksi perinteisiä lastenlauluja Mörri-Möykystä Lennä Lennä Leppäkerttuun.

Pikku Papun Orkesterin konsertissa perheen pienimmätkin pääsevät mukaan lauluihin ja leikkeihin. Myös riemunkiljahtelu ja tanssiminen on sallittua – jopa toivottavaa!

Peruslippu 17,50€
Sylilapsi (alle 2-vuotias) ei tarvitse omaa lippua.

Ryhmälippu min 10hlöä 15,00€ / lippu

Konsertin kesto noin 1h, ei väliaikaa
Tapahtumassa on ilmainen narikka
Kahvio ei ole auki

Tilaa uutiskirje
X