Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
la 22.10.2022
klo 19:00
Osta lippu Tilaa väliaikatarjoilu

Tapahtuma on siirtynyt, edellinen ajankohta 15.10.2021. Jo ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan. Mikäli uusi päivä ei kuitenkaan sovi, voit hakea lippurahojen palautusta 17.10.2021 mennessä osoitteessa web.lippu.fi/palautus

 

RESSU REDFORD LÄHTEE SYKSYLLÄ KONSERTTISALIKIERTUEELLE

Viime vuoden Vain Elämää -kaudella yleisöä hurmannut Ressu Redford lähtee syksyllä konserttisalikiertueelle. Yhdentoista paikkakunnan kiertue alkaa 15. lokakuuta Mikkelistä ja päättyy marraskuun lopussa Turun Logomoon. Konserteissa yleisö pääsee nauttimaan Ressun tuotannosta vuosien varrelta sillä luvassa on sekä vanhoja klassikoita että uudempaa tuotantoa.

– Salikiertueellani tullaan kuulemaan koko tuotantoani sieltä kasarin puolelta aina näihin päiviin asti. Luvassa on paljon suomenkielistä materiaalia mutta mukana on tietysti myös joitakin Bogart Co. ja Sound Of R.E.L.S. ajan kappaleita. Kattava kokonaisuus on siis tulossa: tuttuja klassikoita, hittejä ja minulle oleellisia poimintoja matkan varrelta. Musiikki kulkee akustisesta tunnelmoinnista tämän päivän soundiin, Ressu lupaa.

Ressu Redford teki paluun soolomusiikin pariin vuoden 2019 alussa. Artistin kaikkien aikojen tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuvat muun muassa klassikkohitit Älä mee, Kuka on se oikea ja Kuusi kuuta & Saturnuksen renkaat. Yleisö on löytänyt myös uudet kappaleet: Viimeinen päivä -single on ylittänyt kuunteluillaan kultarajan ja samaa rajapyykkiä reilulla 1,5 miljoonalla kuuntelukerralla lähenee myös viime keväänä julkaistu kesäbiisi Corolla. Edellisellä Vain Elämää -kaudella hurmannut Ressu Redford julkaisi helmikuussa uuden singlen Pieni askel.

Martti Talvela -sali

Lipun hinta:

Rivit 1-8 : 39,90€ (sis.palvelumaksu)
Loput rivit: 35,90 € (sis.palvelumaksu)

Järj. Warner Music Live

Tilaa uutiskirje
X