Ladataan Tapahtumat
ke 27.11.2024
klo 19:00
Osta lippu Tilaa väliaikatarjoilu

RETROJENGI TIEN PÄÄLLE! – DANNY, FREDERIK & ERKKI LIIKANEN KEIKKAILEVAT NYT KIMPASSA!

Sana retro määritellään aiempien vuosikymmenten tyyliksi, muodiksi tai – kuten tässä tapauksessa musiikiksi, jota sovelletaan uudelleen nykyaikana. Kyse on siis tietynlaisesta nostalgiasta eli menneitten aikojen muistelusta, ikävöinnistä, kaihosta ja haikeudesta.

Kun menetyksellinen ura suomalaisen pop- ja iskelmämusiikin ykkösjoukoissa on alkanut jo 1960-luvulla eli kuutisenkymmentä vuotta sitten kuten Dannyllä, Frederikillä ja Erkki Liikasella niin voidaan suurella kunnioituksella ja arvostuksella todeta nyt tien päälle yhdessä lähtevän trion olevan retrojengin eliittiä.

Ja kaikkien suomalaisen pop- ja iskelmämusiikin ystävien iloksi Retrojengin keikoilla kuullaan tuttuja, lämpimiä muistoja herättäviä hittejä vuosien varrelta.

Retrojengiä säestää pitkän linjan ammattimuusikoista koostuva sixties-bändi Goldies. Yhtyeen solisti ja komppikitaristi Curre Andersén aloitti soittohommat jo 1960-luvun alussa yhtyeessä The Nameless. Basisti Masa Saari on soittanut vuosien varrella useassa eri kokoonpanossa, joista nimekkäimpänä ehkä Pohjois-Suomen ylpeys Battaglia. Rumpali Hate Sjöblom ja kitaristi Kimi Engström muistetaan muun muassa The Ronski Gangistä. Sovittajan tonttia ja soittamista hoitaa Petri Kokko. Goldies on suosittujen Back To The Sixties -tapahtumien vakioesiintyjä.

Artistit:
Danny
Frederik
Erkki Liikanen

Liput myyntiin
Pe 26.01.2024 klo 12:00

Liput: 49,90 € (sis palvelupalkkion)
Early Bird Liput 39,90 € (sis palvelupalkkion) 31.01.2024 asti!

Konsertin kesto
2 x 60 min
Väliaika 30 min

Tilaa uutiskirje
X