Ladataan Tapahtumat
to 20.04.2023
klo 19:00
Osta lippu Tilaa väliaikatarjoilu

Samuli Putron konsertti 7.4.2022 Mikaelissa siirtyy uuteen ajankohtaan. Uusi päivämäärä on 20.4.2023. Jo ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan. Jos uusi ajankohta ei sovi, lippurahojen palautusta voi hakea 1.3.2022 mennessä linkistä: https://web.lippu.fi/palautus

Alkuvuodesta 2021 upean Keskellä Kesää albumin julkaissut Putro ei esittelyjä kaipaa. Menestyksekkään Zen Cafe yhtyeen lopetettua Putron sooloura starttasi moderniksi klassikoksi nousseella Elämä on juhla -albumilla. Liuta menestysalbumeita on johdattanut raahelais-lähtöisen Putron yhdeksi suomalaisen lauluntekijäkaartin kärkinimistä. Olet puolisoni nyt, Elämä on juhla sekä Ilmasta tehtyjä -hitit saavat jatkoa upeista Kesän tyynet hetket ja Sydän hakkaa ahneesti -singleistä, jotka löytyvät alkuvuodesta julkaistulta Keskellä Kesää albumilta. Keväällä 2022 Putro kiertää kotimaata uuden yhtyeen voimin!

Samulin sanoin: ”on innostavaa että vihdoin voi katsoa tulevaisuuteen, eikä se näytä hahmottomalta on ilahduttavaa että voi tehdä suunnitelmia jotka saattavat toteutua on hienoa nähdä ihmisiä, soittaa niille musiikkia, jännittää ennen keikkoja ja yrittää antaa ihan kaikkensa on mahtavaa toteuttaa tämä konsarundi kiertuella tulen esiintymään yksin ja yhtyeen kanssa. konsertit ovat puoliajallisia ja se antaa mahdollisuuden käydä läpi koko tuotanto nurkkia myöden tämähän on minun työni ja erittäin mukava sellainen, mutta harvemmin sen alkamista olen odottanut yhtä paljon kuin nyt toivon kovasti että tulette tonteille. päätös on toki teidän”

Lipun hinta 37,00 €

Järjestäjä: Central Line Entertainment Oy

X