Ladataan Tapahtumat
pe 13.01.2023
klo 19:00
Osta lippu Tilaa väliaikatarjoilu

Tapahtumajärjestäjä RH Entertainment on 10.11.2022 ilmoittanut hakeutuvansa konkurssiin. Lippu.fi on toistaiseksi keskeyttänyt lipunmyynnin niihin RH Entertainmentin järjestämiin tapahtumiin joiden toteutumisesta ei ole varmuutta. Infoamme kotisivuillamme, kun tiedämme enemmän.

 

Mikaelin konsertti 10.1.2022 siirtyy, uusi ajankohta 13.1.2023 klo 19.
Jo ostetut liput käyvät uuteen päivään sellaisenaan tai ne voi palauttaa 31.3.2022 mennessä osoitteessa web.lippu.fi/palautus

 

AINUTLAATUINEN KONSERTTIELÄMYS!
– Hello, Rolling In The Deep, Someone Like You, Chasing Pavements, Make You Feel My Love, Set Fire To The Rain, Skyfall ym. –
Adelen tunnetuimpia hittejä tulkitsee häikäisevä Katie Markham.

Someone Like You – The Adele Songbook on korkeatasoinen ja sykähdyttävä konserttielämys, jossa solistina toimii nuori englantilainen laulajatar Katie Markham. Konsertin ohjelmisto koostuu voittopuolisesti lontoolaisen mega-tähden Adelen tunnetuksi tekemistä kansainvälisistä hiteistä kuten Chasing Pavements, Make You Feel My Love, Set Fire To The Rain, Someone Like You, Hello, Rolling In The Deep ja Skyfall.
Konsertissa kuullaan myös osuvia poimintoja muun muassa George Michaelin, Shirley Bassey’n, Barbra Streisandin, Amy Winehousen ja Bob Dylanin tuotannosta.

Lahjakkaan, vuoden 2013 X-Factor finalistin Katie Markhamin jo valmiiksi hyvässä nosteessa ollut ura sai yllättävän käänteen, kun hänet ja muutama muu Adelen ääntä ja persoonaa jäljittelevää naislaulajaa kutsuttiin esiintymään yhdessä Adelen kanssa suosittuun BBC – Graham Norton Show -tv-ohjelmaan. Ohjelmassa sielukas Katie tulkitsi hitin Hello Adelen persoonallista ja voimakasta ääntä taitavasti mukaillen.

Adelen mielestä Katie Markhamin tulkinta Hello’sta oli niin mahtava, että hän suositteli neitosta ottamaan ohjelmistoonsa muitakin lauluja omilta albumeiltaan ”19”, ”21” ja ”25”. Miljoonat englantilaiset television katselijat olivat Adelen kanssa mieltä. Katie Markham otti vinkistä vaarin ja tulos on kuultavissa koskettavassa Someone Like You – The Adele Songbook -konsertissa.
– Olihan se melkoinen shokki, kun suuri idolini Adele tykästyi juuri minuun, Katie toteaa.
– Adelen musiikissa on käsittämätöntä kauneutta ja varmaan sen takia se vetoaa niin moniin ihmisiin ympäri maailmaa. Siinä välittyy aito ja syvä tunne.

Konsertin musiikkiin ja tunnelmaan voi tutustua jo etukäteen katsomalla videotallenne: https://youtu.be/e4r_UKCGySQ

Someone Like You – The Adele Songbook on kerännyt suitsutusta musiikkikriitikoilta ympäri maailmaa. Erityisesti Katie Markhamin lauluääni, tulkinta ja lauluvalinnat ovat innostaneet kriitikot ylisanoihin. Hehkutusta mediassa ovat saaneet myös konsertissa esiintyvä nelimiehinen yhtye ja taustalaulajat.

”Markham manages to capture Adele’s vocal and physical nuances and she is clearly a gifted singer in her own right. For the performance she is accompanied by a talented four-piece live band and two backing singers, she more than delivers the goods.”

”Katie Markham has an undeniable talent and her huge range of powerful vocals ensured the audience were seeing the closest thing to actual Adele herself.”

”Let’s not forget although this is a tribute to Adele, Katie Markham does have her own distinctive voice albeit very similar to Adele in style and this is a good thing, She is not impersonating but rather singing it with her own voice.”

LIPPUJEN HINNAT

49,90 € (rivit 1-10)
44,90 € (rivit 11-15)
39,90 € (rivit 16-21 ja parvi)

Kesto 2,5 h (sis. väliajan)

Konsertti- ja kiertuejärjestelyt: RH-Entertainment Oy

Tilaa uutiskirje
X