Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
pe 21.10.2022
klo 17:00

Mikkelin Mikaeli järjestää nuorille Mikkelissä Syysbreikki-tapahtuman perjantaina 21.10.2022 Mikaelissa klo 17–22. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Mikkelin nuorisopalveluiden, Mikkelin nuorisovaltuuston ja Mikkelin kulttuuripalveluiden kanssa. Mikaeli haluaa tapahtumalla tarjota nuorille elämyksiä ja saada talo täyttymään nuorisolla ja nuoruuden energialla.

Mikkelin nuorisovaltuusto on ollut mukana suunnittelemassa tapahtumaa keväästä lähtien. Tapahtumassa on erilaisia aktiviteettejä, työpajoja ja toimintoja nuorille, joita paikalliset yhdistykset, seurat, järjestöt ja organisaatiot tarjoavat. Paikalla on kulttuuri-/urheilu-/taidetoimijoita sekä muita nuorten kanssa työskenteleviä tahoja, kuten hyvinvointipalveluja tarjoavia toimijoita ja hankkeita.

Mikaelissa nähdään myös erilaisia esityksiä paikallisilta nuorisoryhmiltä. Luvassa on tanssia, musiikkia ja teatteria sekä muita ajankohtaisia nuorisoryhmiä. Tapahtuman päättää artisti iben keikka klo 21–22.

ibe on suomalaisen musiikin uudistaja. Sukupolvensa ääneksi kutsuttu artisti on uransa aikana luonut laajan ja monipuolisen katalogin. Siitä löytyy jokaiselle jotakin, mutta iben tapauksessa se ei tarkoita; ei mitään kellekään. Artisti kuvailee suhdetta musiikkiinsa, kuin päiväkirjaan. Hän kertoo henkilökohtaisuuden ja avoimuuden olevan hänelle tärkeitä arvoja. ibe uskoo ihmisten olevan pohjimmiltaan yllättävän samanlaisia. Ehkä juuri siksi kuulijat löytävät jatkuvasti omia ajatuksiaan iben teksteistä, iben sanoittamana.

Tapahtumaan on vapaa pääsyy mutta paikkoja on rajoitetusti. Jokaiselle tulijalle jaetaan tapahtumaranneke hänen saapuessaan paikalle. Tapahtuma on päihteetön nuorisotapahtuma. Ovet tapahtumaan avautuvat klo 17 Mikaelissa, Sointukatu 1, 50100 Mikkeli.

Yhteystiedot:

Mikkelin Mikaeli Oy
Juha Heikkilä
Toimitusjohtaja
juha.heikkila@mikaeli.fi
040 163 5583

Mikkelin nuorisopalvelut
Jani Lastuniemi
vs. nuorisosihteeri
jani.lastuniemi@sivistys.mikkeli.fi
044 794 2438

Tilaa uutiskirje
X