Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
pe 13.05.2022
klo 19:00
Osta lippu Tilaa väliaikatarjoilu

Tiedote 14.4.2022 Loud’n Live:
Joudumme ikäväksemme tiedottamaan, että kyseinen kiertue joudutaan siirtämään kevääseen 2023 Suomen päässä olevien logististen ja tuotannollisten ongelmien takia. Haluamme vielä erikseen painottaa, että kiertueen siirtyminen ensi keväälle ei riipu kiertueen solisteista tai artisteista.
Jo ostetut liput käyvät uuteen konserttipäivään sellaisenaan. Halutessasi voit myös palauttaa liput, lippujen palautus on mahdollista 5.5.2022 saakka osoitteessa web.lippu.fi/palautus

Tulemme avaamaan palautuksen uudestaan viikoksi uusien päivien julkaisun jälkeen, joten mikäli uudet päivät eivät käykään, voit palauttaa lippusi vielä tässä vaiheessa. Uudet päivät julkaistaan viimeistään syyskuussa.

 

Tarja Turunen ja Pentti Hietanen – Kaunotar & Kulkuri I Mikkeli, Mikaeli I 13.5.2022

Suomen kirkkaimpiin laulajatähtiin luketuvat Tarja Turunen ja Pentti Hietanen yhdistävät voimansa ensi toukokuussa Kaunotar & Kulkuri -konsertissa. Ohjelmisto sisältää kummankin unohtumattomimpia sävelmiä.

Upean kansainvälisen uran tehnyt Tarja Turunen julkaisi viimeisimmän Closer to the Sky -singlensä, joka on täysin uusi aluevaltaus: tulevaa levyä on työstetty yhdessä saksalaisen edm-suuruus Torsten Stenzelin kanssa. Outlanders-nimellä kulkevassa projektissa ovat mukana myös muun muassa progejätti Yesin entinen kitaristi Trevor Rabin, Joe Satrian, Marty Friedman sekä Mike Oldfield.

Pentti Hietasen laaja-alainen ura upeiden ooppera- ja viihdeisävelmien tulkitsijana alkoi jo 1990-luvun lopulla, ja toden teolla mies on laulanut itsensä suomalaisten sydämiin esimerkiksi Con Amore– sekä Rakastan elämää -albumeillaan.

Lipun hinta 59,00 €
Konsertin kesto n. 2h sis. väliaika

Järj. Loud’n Live

Tilaa uutiskirje
X