Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
su 10.04.2022
klo 18:00
Osta lippu

Huippusuosittu Elvis-show Mikaelissa!

”This is as close as it gets!”

Oletko koskaan unelmoinut miltä tuntuisi nähdä legendaarinen ’Rock’n’rollin Kuningas’ Elvis Presley elossa ja uransa huippukunnossa esittämässä jäljittelemättömällä soundillaan klassikkoja, kuten Suspicious Minds, Blue Suede Shoes ja Love Me Tender?

Maailman paras Elvis-tribuuttiartisti DWIGHT ICENHOWER tekee yhteistyötä useiden Elvis Presleyn alkuperäisen bändin jäsenten kanssa: TCB-bändin jäsen & rumpali BOB LANNING ja Imperials yhtyeen alkuperäisjäsen JIM MURRAY. Dwight on voittanut The World’s Best Elvis -tittelin neljästi; jopa Elviksen kanssa työskennelleet tahot ovat olleet hämmästyneitä Dwightin ammattitaidosta. Yhdessä he muodostavat huippubändin, joka tuo sinulle jäljittelemättömän soundin Presleyn hiteistä 50-, 60-, ja 70-luvuilta, mukaan lukien klassikot, kuten ”Always On My Mind”, It’s Now Or Never”, ”Blue Suede Shoes” ja ”Suspicious Minds”.

Viimeisin lisäys kiertueelle: BRENDA NIELSEN!
Yllätysvieraana kiertueella nähdään Brenda Nielsen. Hän ja Elvis tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 1960 Gospel -konsertissa Memphisissä. Heidän välillään oli heti kiistämätöntä kemiaa. Elvis kutsui Brendan kotiinsa Graceland:iin ja he seurustelivat jonkun aikaa. Brenda Nielsenillä on paljon hyviä tarinoita kerrottavanaan Elviksen faneille!

Liput 32,00 € (sis. käsittelykulun)

Tilaa uutiskirje
X