Ladataan Tapahtumat
pe 16.12.2022
klo 19:00
Osta lippu Tilaa väliaikatarjoilu

Tapahtumajärjestäjä RH Entertainment on 10.11.2022 ilmoittanut hakeutuvansa konkurssiin. Lippu.fi on toistaiseksi keskeyttänyt lipunmyynnin niihin RH Entertainmentin järjestämiin tapahtumiin joiden toteutumisesta ei ole varmuutta. Infoamme kotisivuillamme, kun tiedämme enemmän.

 

The Ukrainan National Ballet of Odessa ensivierailulle Suomeen joulukuussa!

Ukrainan arvostetuimpiin balettitaloihin lukeutuva The Ukrainan National Ballef of Odessa tuo Suomeen rakastetuimman teoksensa Joutsenlampi. Hurmaava baletti nähdään Hyvinkäällä, Jyväskylässä, Mikkelissä, Lahdessa, Helsingissä, Turussa, Lappeenrannassa, Tampereella ja Oulussa. Lipunmyynti esityksiin käynnistyy tänään Lippupisteessä.

The Ukrainan National Ballet of Odessan Joutsenlammen Odette-Odilen vaativan roolin Suomessa tanssii prima ballerina Iryna Khandazhevskaya, joka on kerännyt huippuarvosteluja ympäri maailmaa. Baletin miespääosassa nähdään kansainvälisen tanssikilpailun Ateenassa vuonna 2018 voittanut Aleksey Knyazkov. The Ukrainan National Ballet of Odessan käyttämät puvut ja lavastukset on tehty käsityönä Ukrainan taitavimpien tekijöiden toimesta: asialla ovat sekä Odessan että Kiev National Theatres of Opera and Balletin käsityöläismestarit.

Arvostetun uran balettitanssijana ja koreografina tehnyt Vladimir Troshenko (1954-2022) perusti The Ukrainan National Ballet of Odessan vuonna 2006.  Alkusysäyksenä uuden baletin perustamiselle toimi kutsu saapua esittämään Tšaikovskin Pähkinänsärkijää kaikkiin Yhdysvaltojen arvostetuimpiin saleihin. Siitä lähtien The National Ballet of Odessa on kiertänyt Pähkinänsärkijän ja Joutsenlammen kanssa kansainvälisillä kiertueilla ympäri Yhdysvaltoja ja Kanadaa sekä tehnyt menestyksekkäitä kiertueita kotimaassaan Ukrainassa ja monin paikoin Euroopassa ja Aasiassa. The Ukrainan National Ballet of Odessan ohjelmisto on luotu baletin parhaita perinteitä kunnioittain ja sen mestareiden, kuten Natalia Makarovan, Rudolf Nurejevin ja Mihail Baryshnikovin viitoittamalla tiellä. Suomessa The National Ballet of Odessa nähdään ensimmäistä kertaa joulukuussa 2022.

Lippujen hinnat:

Rivit 1 – 10:  89,90 €
Rivit  11 – 21: 79,90 €
Parvi 69,90 €

Esityksen kesto 2,5h sisältäen 30min väliajan

Tilaa uutiskirje
X