Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
ke 27.10.2021
klo 19:00
Osta lippu Tilaa väliaikatarjoilu

Tapahtuma on siirretty, edellinen ajankohta 11.5.2021. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen ajankohtaan.

Tommy Hellsten on luennoitsija, teologi, terapeutti, Ihminen tavattavissa -ohjelman perustaja ja yksi Suomen tunnetuimmista kirjailijoista. Hellsten on kirjoittanut kolmisenkymmentä kirjaa ja kiertänyt vuosikymmenten aikana ympäri maailmaa puhumassa kirjojensa aiheista.

Vuosi 2021 on Tommy Hellstenin juhlavuosi. Tommyn ensimmäisen kirjan Virtahepo olohuoneessa julkaisusta tulee kuluneeksi 30 vuotta. Jo kolmekymmentä vuotta Tommy on toiminut tuhansille suomalaisille opastajana ja sanoittajana ihmisyyden matkalla. Virtahepo olohuoneessa -klassikkoteoksen lisäksi Hellstenin tunnetuimpia teoksia ovat mm. Saat sen mistä luovut (2000), Tähän olen tullut (2016) ja Enää en pelkää (2019).

Juhlavuoden kunniaksi julkaistaan Hellstenin uusi teos Virtahepo makuuhuoneessa – Miksi rakastaa voi vain vapaudessa. Tämän teeman alla Tommy nähdään myös puhujakiertueella konserttisaleissa ja kirkoissa eri puolella Suomea.

Virtahepo makuuhuoneessa -kirjan ydinviesti on, että suhde toiseen ihmiseen on syvin inhimillinen tarpeemme. Rakkaus on – keveää, raskasta, ihanaa, kamalaa. Ja vaikka toisin haluaisimme, monesti vaikeaa.

Tommy Hellsten kirjoittaa uutuusteoksessaan rakkaudesta. Sen tosi kasvualusta voi olla vain vapaus ja erillisyys. Kuitenkin tuomme suhteeseen helposti menneisyytemme haavat, velvoitamme toista ja takerrumme häneen – silloin rakkautta kuormittaa tiedostamattomuuden virtahepo. Se estää aidon kohtaamisen, läheisyyden ja saa meidät odottamaan toiselta täydellisyyttä.

Tosi rakkaus ei vaadi, se antaa. Vasta kun kohtaan omat haavani, osaan päästää toisen vapaaksi. Vasta silloin hän voi tulla luokseni.

Martti Talvela -sali

Liput ennakkoon 28 € (sis. käsittelykulun)
Liput ovelta 30 € (sis. käsittelykulun)

Tilaa uutiskirje
X