Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
pe 18.03.2022
klo 19:00
Osta lippu Tilaa väliaikatarjoilu

Tapahtuma on siirtynyt, edelliset päivämäärät 23.4.2020 ja 28.3.2021. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen ajankohtaan.

TUURE KILPELÄISEN JA KAIHON KARAVAANI: PALUU PARATIISIIN 2022

Suomen suosituimpiin keikkakokoonpanoihin lukeutuva Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani julkaisi upean albumin Paluu paratiisiin maaliskuussa 2020. Levyn julkaisua oli tarkoitus juhlistaa kattavalla konserttisalikiertueella, joka kuitenkin tyrehtyi alkuunsa koronapandemian vuoksi. Tälle vuodelle siirtynyt kiertue siirtyy nyt vallitsevien olojen vuoksi edelleen ensi vuoteen.

”Konsertit siirtyvät – taas. Ei voi mitään. Keskitymme nyt uusien laulujen ja nahan luontiin. Tämä aika on kuin pysäkki, siinä voi miettiä mihin suuntaan seuraavaksi vaeltaisi. Pysytään terveinä ja nautitaan tästä mitä meillä on. Hankikanto, rauhaa ja rakkautta!”
– Tuure Kilpeläinen

Paluu paratiisiin 2022 -kiertueella kuullaan uusia lauluja, sekä tuttuja hittejä ja klassikoita. Uuden albumin kappaleista ovat suureen suosioon nousseet jo Rakastan sua niin et se sattuu ja Se on minä joka hajoaa -hitit, yhtyeen klassikkohitteihin lukeutuvat mm. Autiosaari, Valon pisaroita, Ystävänpäivä. Tämän vuoden Emma-gaalassa kokoonpano on ehdolla kolmessa kategoriassa: Vuoden yhtye, Vuoden iskelmä ja yleisöäänestys.

Martti Talvela -sali, Mikkeli

Liput alk. 39,00€ (sis. käsittelykulun).

Järj. Centralline Entertainment Oy

Tilaa uutiskirje
X