Ladataan Tapahtumat
pe 27.09.2024
klo 19:00
Osta lippu

PARTYTUURE!

Tuure Kilpeläisen laulujen juhlaa!

Tuplaplatinaa, platinaa ja kultaa uransa aikana myynyt Tuure Kilpeläinen jatkaa pitkää laulaja-lauluntekijä taivaltaan, joka huipentuu vuoden 2024 yhteisesiintymisiin sinfoniaorkestereiden kanssa.

Luvassa on ainutlaatuisia esiintymisiä useamman kaupunginorkesterin kanssa. Syyskuussa alkavien esiintymisten aikana Tuure vierailee Kuopiossa, Kuhmossa, Jyväskylässä, Mikkelissä, Kotkassa, Kuusankoskella ja Lappeenrannassa. Konsertin kappaleet koostuvat mm. Kaihon karavaanin hiteistä sekä Tuuren uusimman levyn kappaleista. Konsertissa kuullaan noin viidentoista kappaleen kirjo Tuuren laajasta tuotannosta sovitettuna isolle orkesterille. Tuuren laulaja-lauluntekijä profiili yhdistettynä kaupunginorkestereiden laajaan äänimaisemaan saa kappaleet nousemaan aivan uusiin tunnetiloihin. Yhdessä näistä elementeistä syntyy suurta tunnetta ja aivan uudenlaisia elämyksiä.

Tuure on saanut tunnustusta urastaan monesta suunnasta EMMA patsaiden myötä. Viimeisimpänä Iskelmä-Finlandia palkinto 2023. Konserteissa ovat mukana myös hänen oma yhtyeensä Ansku Mellanen (basso, kitara, laulu), Julius Sihvonen (koskettimet, laulu) ja Eliel Viitanen (rummut).

Sovituksia ovat kirjoittaneet alansa parhaat nuoret tekijät, kuten Sampo Kasurinen, Anssi Växby, Sami Pitkämö, Antti Rissanen ja Marzi Nyman.

Kapellimestarina toimii Antti Rissanen, jolla on vahva kokemus kaikkien ko. orkestereiden kanssa.

Tuure summaa omia tuntemuksia näin: ”Yhteistyö ison orkesterin kanssa on minulle uutta, ja niinpä nämä konsertit ovat suuri askel tuntemattomaan. Odotan jännityksellä, mutta erittäin suurella innolla tulevia keikkoja yhdessä Antti Rissasen ja suomalaisten huippuorkestereiden kanssa.

Haluamme toteuttaa tämän kaiken kunnianhimoisesti.

Annoin suuresti arvostamillemme sovittajille vapaat kädet ja Antti Rissaselle täydet valtuudet toimia taiteellisena johtajana. Halusimme pistää itsemme likoon niin, että sovituksiin tulisi jotain uutta ja suurta, kappaleen perusajatuksen pysyessä uskollisena alkuperäiselle. 

Ohjelmisto on mietitty hyvin tarkkaan. Luonnollisesti mukana on tunnetuimpia kappaleitani, mutta myös helmiä, joita en ole esittänyt vuosiin.”

Konserttien taiteellinen johtaja Antti Rissanen puolestaan kommentoi: ”Tuuren kappaleet ovat vahvoja, perinteiseen käsityöhön nojaavia pop kappaleita, jotka tarjoavat sovittajalle runsaasti mahdollisuuksia käyttää orkesterin väripalettia, mutta kappaleet silti aina soittavat kuin itse itseään”.

Liput 39,50 €

Tilaa uutiskirje
X