Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
to 28.04.2022
klo 19:00
Osta lippu

Tapahtuma on siirtynyt torstaille 28.4.2022. Edellinen ajankohta 4.2.2022. Jo ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan.
Mikäli uusi ajankohta ei sovi, liput voi palauttaa 14.2.2022 mennessä osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus/

Vesterinen Yhtyeineen vie Meissä asuu elämä -levynjulkaisukiertueensa konserttisaleihin keväällä 2022

Huhtikuussa uuden Meissä asuu elämä -albumin julkaissut Vesterinen Yhtyeineen jatkaa levynjulkaisukiertuettaan keväällä 2022. Kesällä festareita kiertänyt ja syksyllä klubeilla soittanut kymmenhenkinen yhtye vie kiertueensa seuraavaksi konserttisaleihin ympäri Suomen. Kiertue saapuu Hyvinkääsaliin torstaina 3. maaliskuuta.

Vesterinen Yhtyeineen esittää konserttisaleissa massiivisen, lähes kahden tunnin show’n, joka vie yleisön tunnelmasta toiseen aina riehakkaasta soiton riemusta liikutuksen partaalle. Konserteissa ei ole väliaikaa, vaan bändi on suunnitellut upean kokonaisuuden ilman taukoja tunnelman ja jännityksen ylläpitämiseksi.

Suoraan Suomen virallisen albumilistan toiseksi noussut Meissä asuu elämä -albumi on komea kokonaisuus koskettavia tarinoita, upeita sävellyksiä ja komeita sovituksia isolla jengillä tarjoiltuna. Albumin singlejulkaisut Kolme hyvää vinkkiä ja Rodeo ovat nousseet molemmat radiosoittoon valtakunnallisesti.

Vesterinen Yhtyeineen on soittanut itsensä suomalaisten sydämiin vuosikausien ahkeralla keikkailulla ja lukuisten hittibiisien myötä. Yhtye on vuosien saatossa löytänyt omaleimaisen ja hienon soundin, joka ammentaa välillä ruotsalaisen positiivisuuden boolimaljoista, välillä slaavilaisesta synkkyydestä. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat Kukaan ei koskaan, Tummilla teillä ja Onnellinen mies.

Vesterinen Yhtyeineen FacebookissaInstagramissaSpotifyssa

Katso kaikki tulevat keikat osoitteesta: https://vesterinenyhtyeineen.fi/keikat/

Kesto n 2 h, ei väliaikaa.

Lipun hinta 39,90 €

Tilaa uutiskirje
X