Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
pe 25.11.2022
klo 19:00
Osta lippu Tilaa väliaikatarjoilu

Waltteri Torikan konsertti 13.3.2022 Mikaelissa siirtyy. Uusi ajankohta on 25.11.2022 klo 19. Huomaa myös muuttunut kellonaika! Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen ajankohtaan.
Mikäli uusi ajankohta ei sovi, lippurahojen palautusta voi hakea 27.2.2022 mennessä linkistä: https://web.lippu.fi/palautus/

Konserttien ohjelmisto ammentaa tunnetuista sävelistä meiltä ja maailmalta. Luvassa on viihdeklassikoita, italialaisia ja espanjalaisia sävelmiä, elokuvamusiikin helmiä ja kauneimpia rakkauslauluja.
Amore-konserteissa karismaattista baritonia säestää suomalaisista huippumuusikoista koostuva l’Orchestra della speranza -kokoonpano, jota luotsaa Torikan pitkäaikainen yhteistyökumppani, pianisti ja kapellimestari Marko Hilpo.

Waltteri Torikka on Suomessa ja ulkomailla uraa luova ooppera- ja konserttilaulaja. Platinaa ja kultaa myyneitä albumeita sekä listaykkösiä julkaissut Torikka on esiintyjänä kotonaan yhtä lailla suurilla areenoilla kuin intiimeissä konserttisaleissa. Syksyllä 2021 Torikka tanssi itsensä Tanssii tähtien -kanssa ohjelman finaaliin ja yllätti Masked Singer -kilpailun toiselle sijalle nousseena Bilepandana. Loppuvuoden 2021 Waltteri Torikka konsertoi kirkoissa Natale – Oi jouluyö -kiertueen merkeissä.

Liput alk. 38,50€

Konsertin kesto noin 2h, sisältää väliajan

www.warnermusiclive.fi/waltteritorikka

Seuraa Waltteri Torikkaa somessa:

www.facebook.com/warnermusiclive
www.instagram.com/warnermusiclive/

Tilaa uutiskirje
X