Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
to 19.10.2023
klo 19:00
Osta lippu

Valitettavasti Yona – Tähtii ei voi omistaa -konsertti joudutaan perumaan. Konsertti oli tarkoitus järjestää Mikaelissa 19.10.2023.
Liput on mahdollista palauttaa Lippu.fi sivujen kautta: https://web.lippu.fi/palautus/

Palautus on mahdollista 21.10.2023 asti.

Pahoittelemme konsertin peruuntumisesta aiheutunutta harmia.

 

Yona lähtee konserttisalikiertueelle lokakuussa

Kotimaisen taidepopin supertähti Yona suuntaa yhtyeineen Suomea halkovalle konserttisalikiertueelle lokakuussa. Yhdeksän kaupungin Tähtii ei voi omistaa -kiertueen liput tulevat myyntiin perjantaina 18.8. klo 10:00. Kiertue kantaa pian julkaistavan uuden kappaleen nimeä.

Mittavan ja taiteellisesti kunnianhimoisen uran tehnyt Yona (oik. Johanna Rasmus) valmistelee parhaillaan yhdeksättä studioalbumiaan. Yona tunnetaan ennakkoluulottomasta tavastaan yhdistellä eri musiikkityylejä ja hänen kappaleilleen on ominaista vahva tunnelataus ja elokuvallisuus.

Yonan ilmaisuvoimaisessa yhtyeessä soittavat Juhani Grönroos (kitara), Juho Kanervo (sello), Antti Kujanpää (koskettimet), Tuomas Timonen (rummut), Antti Kivimäki (basso), Paavo Malmberg (ääni) sekä Jaakko Peltonen (valot).

Kriitikoiden ylistämä, Tapiola Sinfoniettan kanssa tehty, viimeisin albumijulkaisu Uni johon herään palkittiin viime vuonna sekä Kriitikoiden valinta -Emmalla että Teosto-palkinnolla. Albumi oli lisäksi ehdolla arvostetun Pohjoismaiden neuvoston musiikkipalkinnon saajaksi ja esitettiin kokonaisuudessaan loppuunmyydyissä konserteissa ympäri Suomen. Viime vuonna Yona ihastutti myös uusimmalla Vain elämää -kaudella.

Liput 42,00 €

Järjestäjä Loud’n Live Promotions Oy

 

Tilaa uutiskirje
X