Suussasulavat tarjoilut Mikaelissa järjestettäviin tapahtumiin ja kokouksiin valmistaa aina oma ravintolamme, Tilausravintola Mikaeli. Tilausravintolan palvelusta vastaa yksinoikeudella mikkeliläinen Serviini Oy, jonka ammattitaitoinen henkilökunta tunnetaan yhtä lailla savolaisista perinneherkuista kuin tyylikkäistä illallismenuista.

Lue, mitä ravintolapäällikkömme Henrik kertoo tilausravintolan toiminnasta ja nappaa vinkit mieleenpainuvien kokous- ja tapahtumatarjoilujen toteuttamiseen!

Millainen rooli tarjoiluilla on, kun tavoitteena on onnistunut kokous tai tapahtuma? 

– Onnistuneet tarjoilut ovat olennainen osa tapahtumaa. Maistuva ruoka ja virkistävät taukotarjoilut vaikuttavat tilaisuuteen merkittävästi ja vahvistavat tapahtumasta syntyvää mielikuvaa. Kokouspäivinä osallistujien virkeystaso varmistetaan onnistuneiden tarjoiluiden avulla.

Millaista apua teiltä saa kokous- ja tapahtumatarjoilujen suunnitteluun?

– Kymmenien vuosien ja tuhansien tilaisuuksien tuoma kokemus ja asiakastuntemus auttavat meitä hahmottamaan tarkasti erilaisten tilaisuuksien tarpeet ja mahdollisuudet. Toteutamme asiakkaidemme hurjimmatkin toiveet laajan yhteistyöverkoston avulla ja ideoimme yhdessä uusia elämyksiä myös perinteisiin tapahtumiin.

Miten huomioitte asiakkaiden erityisruokavaliot ja allergiat?

– Pyrimme ottamaan kaikkien vieraiden toiveet ja ruokavaliot huomioon aina mahdollisimman tarkasti. Käymme tarjoilut läpi yhdessä asiakkaan kanssa ja muokkaamme niitä tarvittaessa, jos erityisruokavaliot niin vaativat. Rakennamme moniin tilaisuuksiin myös erillisen erityisruokavaliopöydän, jotta kaikki vieraat saavat varmasti nauttia tarjoiluista turvallisesti.

Mitä asiakas voi tehdä itse varmistaakseen, että kaikki sujuu parhaalla mahdollisella tavalla?

– Tärkeintä on miettiä tilaisuuden osallistujien toiveet ja odotukset. Jokainen tilaisuus on erilainen ja osallistujilla on myös tietyt odotukset tarjoilujen suhteen. Odotukset voivat olla tietynlaiset aikaisempien tilaisuuksien pohjalta tai tilaisuuden luonteen mukaan. Nämä toiveet ja kokemukset on hyvä tuoda myös ravintolan tietoon, jotta osaamme rakentaa juuri oikeanlaiset tarjoilut.

Mikä on Tilausravintola Mikaelin suosituin herkku? 

– Tällä hetkellä suosiossa ovat monet kalaherkut, kuten loimulohileivät ja kaikki kotimaiset kalat lounasruokana. Taukokahveilla toiveissa näkyy nykyään entistä enemmän kevyet herkut, kuten smoothiet ja hedelmät.

Pyydä tarjous täältä tai ota yhteyttä suoraan ravintolaamme:

henrik(at)serviini.fi / 0440 213 014

Tilaa uutiskirje
X