Mikkelin Mikaeli Oy:n toimitusjohtajaksi on valittu Juha Heikkilä.

Heikkilä on kotoisin Mäntyharjusta, ja hän on toiminut konserttitalo Mikaelin tuotantopäällikkönä tammikuusta 2020 alkaen. Uudessa pestissään Heikkilä aloittaa 1. elokuuta, ja jatkaa edelleen myös konserttitalon tuotannosta vastaavana.

– Olen ollut talossa kaksi ja puoli vuotta töissä. Meillä on hyvä tiimi ja talo sekä prosessit ovat tutut, niin työ on kivaa, Heikkilä kertoo.

Heikkilällä on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus kulttuuri- ja tapahtuma-alalta. Koulutukseltaan hän on filosofian maisteri pääaineena musiikkitiede ja sivuopintoina liiketoimintaosaaminen ja kauppaoikeus.

Vuodesta 2017 lähtien hän on toiminut myös tuotantopäällikkönä Hyvinkään konsertti- ja kulttuuritalo Hyvinkääsalissa. ”Kahden talon mallista” on hyötyä Heikkilän mukaan paitsi molemmille taloille myös musiikkitapahtumien promoottoreille.

Aiemmin Mikaelin toimitusjohtajana toimi myös Saimaa Stadiumin toimitusjohtajana työskennellyt Antti Kalliomaa. Tuolloin järjestely toimi niin, että Kalliomaa työskenteli yhden päivän viikossa Mikaelin johtotehtävässä.

Tilaa uutiskirje
X