Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
la 15.10.2022
klo 19:00
Osta lippu Tilaa väliaikatarjoilu

Tapahtuma on siirtynyt, edellinen ajankohta 1.10.2021.  Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen ajankohtaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit hakea palautusta lipuista 10.10.2021 mennessä, ohjeet palautukseen löydät täältä.

SUVI TERÄSNISKAN IHMISEN POIKA -KIERTUE SIIRTYY SYKSYLLE 2021 – MUKANA MYÖS UUSIA PAIKKAKUNTIA

Suvi Teräsniskan toivottu Ihmisen poika -konserttisalikiertue siirtyy syksyyn 2021. Hän julkaisi vuoden 2019 elokuussa oman versionsa Yö-yhtyeen koskettavasta kappaleesta Ihmisen poika. Kappale oli Suvin edesmenneelle ystävälle ja mentorille Olli Lindholmille erityisen rakas.

–Minulta on kovasti toivottu keikoille Yön kappaleita. Siksi päätin myös surutyönä itselleni tehdä kiertueen, jolla esitän minulle rakkaita Yön lauluja. Saan samalla itsekin purkaa ikävääni laulamalla ja kertomalla omia tarinoitani Yö-yhtyeen musiikista ja sen merkityksestä elämääni. Kiertueella haluan kunnioittaa itselleni rakkaita ihmisiä Yö-yhtyeen taipaleen varrelta. Matkan varrelle on mahtunut myös paljon hyviä ja iloisia asioita, joten toivon että konserteissa ei pelkästään vellota surussa vaan voidaan myös nauraa, Suvi sanoo.

Koskettavana tulkitsijana tunnetun Suvi Teräsniskan kaikki albumit ovat myyneet vähintään platinaa ja yhteensä hänen levyjään on myyty lähes puoli miljoonaa kappaletta.

Liput alk. 37,50 €

Suvi haluaa olla mukana auttamassa vähävaraisia lapsia ja lapsiperheitä, joten siksi osa lipputuotoista menee Hope ry:n toiminnan ja erityisesti pienten lasten tukemiseen.

Konsertin kesto n. 2 tuntia, sisältäen väliajan.

Järj. Warner Music Live

 

Konserttielämyksen kruunaa herkullinen ruokailuhetki ennen konserttia Gastropub Einossa.
Pöytävaraukset Osuuskauppa Suur-Savon Myyntipalvelusta: p. 010 764 2000 (8,35 snt/puh + 12,09 snt/min) tai sähköpostilla sales.suur-savo@sok.fi

Suosittelemme ruokailuun:
Paikallisia juustoja (L)
– Kappelin juustolan juustoja

Paikallista kalaa (L,G)
– Kera kasviksien

Einon suklaakakkua (L,G)
– Suklainen herkku kera pähkinöiden

Menun hinta 48 € / hlö

TAI

Puumalan kylmäsavulohta (L,G)
– Puumalan kylmäsavulohta & Saimaa leipää

Einon pihvi (L,G)
– Kunnon sisäfilepihvi, kasviksia

Kinuskia & mustaherukkaa (L,G)
– Kinuskikakkua & mustaherukkaa

Menun hinta 54 € / hlö

Tilaa uutiskirje
X